Valkkuryhmän treeneissä oli vauhtiteema ja koutsina Laura. Radalla oli 14 estettä ja niitä mentiin eri järjestyksessä ;)

Ensimmäisellä kierroksella piti suunnitella omalle koiralle mahdollisimman nopea rata. Yritin laittaa kontaktit (puomi ja aa) niin, että niillä pystyi vedättämään ja kepit niin, että niille mennään suht suoraan. Muuten jumahdin aika pitkälti ensimmäiseen ajatukseeni. Vasta myöhemmin tuli mieleen, että olisihan sen radan voinut aloittaa vaikka putkelta, niin olisi välttynyt pimeään putkikulmaan lähettämisestä. Vaan niin urautuneita kaikki olivat, että kaikki aloittivat tai lopettivat radan samoille hypyille...

Tehtiin Nipsun kanssa ihan näppärä nolla, mutta huomasin vapauttaneeni sen puomilta, vaikkeivat tassut olleet maassa asti. Äh. Täysiä kun piti mennä ;) Katsoin vaan sivusilmällä, että nyt se pysähtyi. Yritettiin tehdä vielä toista nollaa, mutta matka tyssäsi pimeään putkikulmaan.

Toisella kierroksella kaikille arvottiin jonkun toisen rata. Mä sain Tommin. Sitten piti arvioida, saako tehtyä sen nopeammin kuin a) omansa b) radan suunnittelija. Radalla oli kepeillemeno, jossa piti vetää voimakkaasti sivuun ja leikata takana, joten arvelin siihen menevän enemmän aikaa. Kilpailuviettisenä uhosin kuitenkin, että Tommin ja Satiaisen aika sentään voitetaan ;) (Satiaisella oli ollut radalla yksi hidas kontatki.) Ekalla kierroksella Nipsu tuli aan ihan pokkana läpi, kun vedätin reilusti. Seuraavalla pidinkin sitä kontaktilla vähän aikaa. Aikamme oli silti vain vajaan sekunnin omaa rataani hitaampi. Hyvin samoihin oltaisiin voitu päästä, mikä vähän yllätti. Parempi aika jäi taas tekemättä, kun se pimeä putkikulma ei vaan onnistunut kahta kertaa peräkkäin...

Niin, ja Satiainen päihitettiin ;)

Mä olin sentäs ainoa, joka teki nopeamman ajan omalla radallaan. Kaikki muut paransivat toisella radalla :D Ihan hauska treeni! Kontaktien mukana olo toki vääristi lopputulosta. Ohjausvalintojen merkitys jäi aika paljon pienemmäksi kuin kontaktien suoritusnopeus kullakin radalla. Mutta hyvää kontaktitreeniä tehdä niitä kellon käydessä :)

Viimeisellä kierroksella mentiin vielä Lauran suunnittelema rata. Siinä säädettiin Nipsun kanssa jotain kontaktien kanssa ja muutenkin. Taidettiin me se sentään suunnilleen nollana tehdä.

Nyt alkoi sitten puolentoista viikon treenitauko. Mitenköhän sitä selviää...? On sentään jotain muuta tekemistä ;)