Alkuviikko meni ihan treenilepäilyksi. Maanantaina pidettiin jopa ihan kunnon lepopäivä lenkkeilystäkin ja käytiin vaan pikkukierrokset. Näitähän saisi pitää useamminkin, mutta sitten toisaalta tulee aina huono omatunto, jos ei käy koirien kanssa lenkillä :D

Keskiviikkona koirat sai kennelyskärokotteet seuran joukkorokotuksilla. Muistan, että ennen noi nenäsumutteen laitot on olleet molemmista ihan hirveetä, mutta nyt meni yllättävän helposti. Muutenhan Luuta ällötti eläinlääkärissä olo ja se parkkeerasi itsensä ovelle - samalla kun Syy tutki koko huoneen jokaisen kolon vähän turhankin innokkaasti.

Ennen el-reissua ehdittiin poiketa hallilla puolen tunnin treeniksi. Käytettiin se Syyn aksaan. Tehtiin ensin puomia ja hyppyjä sen päissä takaaleikkauksilla. Nää on vaikeita (sekä koiralle että ohjaajalle), mutta Syyllä oli ihan hyvä yritys! Puomia en ehtinyt katsoa niin tarkkaan. Pääsääntöisesti taisi osua, mutta jossain tuli loikkakin. Sitten lyhyt ratapätkä kepeille asti. Tehtiin ensin erikseen kepit ja sitä edeltävä putki sylkkärillä, ja sen jälkeen onnistui koko pätkälläkin. Paitsi kepeillä ei kestänyt kovempaa vedätystä, vaan alkoi hosua miten sattuu. Kun sai mennä rauhassa, niin tuli hyviä aloituksia. Lopuksi muutama aa naapurikentällä, jossa se oli mukavan tilavasti putkien kanssa. Kaikki tosi hyviä, tuli toinen laukka oikein nätisti kontaktille!