Olipas tosi hauskaa ja leppoisaa kisata pelkästään Nipsun kanssa. Ja paikan päällä ei yhtään harmittanut, etten ilmoittanut Luutakin. Kaikki kolme rataa oli sen verran inhoja, että ei sen kanssa olisi saanut aikaiseksi kuin ehkä ruumiita. Ei me Nipsunkaan kanssa kovin hyvin selvitty, mutta sen kanssa ei tarvitse pelätä hyllyjä kummempaa ;)

Ensin oli Reetta Mäkelän hyppäri. Ei se nyt varsinaisesti mikään kamalan vaikea ollut, mutta ei myöskään erityisen sujuva. Tuloksetkin puhuivat puolestaan, makseissa tuli yksi 0-tulos (n. 8 s. Nipsua hitaammalla ajalla...). Pikkukoirat selvisivät tästä vähän paremmin. Nipsun kanssa rata oli alusta loppuun yhtä taistelua. Varsinkin keltainen mutkaputki tuntui hylkivän selttiä :D Mutta nollaksi se taisteltiin ja kun taso ei ollut huima, se riitti voittoonkin.

Nipsu B

Ensimmäinen agirata oli Anne Viitasen. Näytti radan ulkopuolelta pahemmalta kuin olikaan, mutta ihan haastavia paikkoja oli tässäkin. Suora punainen putki oli hankala. En keksinyt, miten siihen olisi paremminkaan ehtinyt ohjaamaan, ja tosi moni (Nipekin) kääntyi putkelta väärään suuntaan. Selvittiin kumminkin puomille asti, jossa Nipsu oli ihan vakuuttunut, että se kuuluu juosta läpi :D Tuli aika puskista. Kuitenkin viimeksi marraskuussa juoksutettu läpi ja joulukuusta asti Nipsu on tehnyt ihan varmoja pysähdyksiä... Nyt siis oikein kiihdytti alastulolle, joten ei ollut vain mikään 2on 2offista karkaaminen. Korjasin sivusta kontaktille ja lopetettiin luonnollisesti siihen.

Nipsu C

Vikalla radalla (Jalonen) ei päästy niinkään pitkälle, koska puomi oli este nro 11... Ja sitä ennen oli tullut jo kielto. Tästä radasta tykkäsin vähiten, koska pussisuoralla näkyi aika ikäviä tilanteita mm. koirien tullessa pussista ohjaajan jaloille. Ja ainakin yksi koira satutti jalkansa pussiin, ilmeisesti kehikkoon osuttuaan :( Pussin jälkeistä päätykuviota en vaan osannut. Yritin juosta, mutta en ehtinyt. Ja puomilta tosiaan taas läpi... Nyt vähän jo jarrutti, mutta ei puhettakaan pysähtymisestä. Sähläsin vielä koko rahalla korjauksen kanssa. Ajattelin, että teen äkkiä vaan puomin toiseen suuntaan, ettei tarvitse kävellä sinne toiseen päähän. En vaan muistanut, että siinähän on putki poikittain puomin alla, enkä päässytkään juoksemaan :D Yritin vielä usuttaa Nipsua kontaktille, mutta eihän se osannut, kun oma liike pysähtyi kuin seinään. Siinä vaiheessa ei enää pokka pitänyt, mutta tein vielä pelkän alastulon sivusta. Siitäkin Nipsu karkasi ennen lupaa... Että semmoinen rata. Videokin olis, mutta tällä kertaa jäi lataamatta ;)

Kisoissa venähti sen verran pitkään, että Luun kanssa jäi tänäänkin tokoilut tokoilematta. Tehtiin vaan sisällä pitoa ja palautuksia uudella metallikapulalla, kaukoja ja tunnaria. Ja paikkamakuuta Tuitun treenatessa. Luu oli hauska, kun Tuittu teki kaukoja sen edessä. Se ei ilmeisesti ollut varma, koskivatko käskyt sitä vain eivät, joten seisomiskäskyllä se nosti takapään ylös, mutta piti leuan lattiassa. Siinä se sitten joogasi aikansa.