Maanantaina oli sitten se ansaittu välipäivä. Eilen jäätiin iltatreeneihin.

Luu teki tekniikkapiiperrystä. Zetassa palkkailin seuruun asennetta ihan naksulla ja namilla. Kaukoissa tehtiin sama järkkä kuin kokeessa ja teki kaikki oikein reippaasti. Muutamia vaihtoja vielä lisää. Sivulletuloja hullutettiin Riitan vinkkejä mukaillen, näitä on tehty paristi myös kotona ruoka-aikaan. Luoksetulosta myös maahanmenoja ja loppuja erikseen, sekä kerran koko liike. Loppuun vielä pari eteenmenoa merkkien lähellä. Parikin kertaa lähti merkille, mutta korjasi kyllä uusinnalla.

Syy aloitti taas luoksetuloilla. Eikä se nyt vaan lähde sillä ekalla toistolla ekalla käskyllä... Mutta odotukset ovat jo aika hyviä ;) Pari vauhtipalkkaa, yksi sivulle asti (suht siististi!) ja sitten kokonaisuutena hyppy ja vielä yksi luoksari vauhtipalkalla.

Kosketusalustaa kokeiltiin taas, mutta kyllä siihen nyt sellaiset konfliktit liittyy, että ehkä unohdamme sen toistaiseksi... Tai treenataan vain oppimismielessä silloin kun ollaan molemmat tosi hyvällä mielellä :D Nyt sain muutaman palkattua, kun ihan auttamalla autoin. On se jännä koira, mutta koko ajan opitaan toisiltamme.

Ohjatun suuntia tehtiin kahdella lelulla vähän miten sattuu heitellen. Nämä alkoi nyt mennä aika kivasti, mutta autan kyllä vielä selvästi. Maahanmenoja sivulla ja peruuttaen, sekä yksi kokeilu myös liikkeenä. Ei toimi tekniikka vielä siinä. Vikana noutojuttuja. Välimatkan pidentyessä kapulan ottaminen mukaan oli vaikeaa, mutta läheltä teki hyvin. Kotonakin on tehty vähän noutojuttuja ja tänään Syy tuli jo sivulle kapulan kanssa :)

Treenin lopuksi Syyllä oli kova hinku viereiselle aksakentälle ja pääsikin tekemään puomia. Tänään ei taas meinannut sujua millään, suurin osa loikkia. Saatiin loppuun sentään pari onnistumista putkeen.