Paluu arkeen ja maanantain perinteiset valkkuryhmän tokot. Tällä kertaa ohjelma oli vähän erilainen, kun osallistuttiin Maijun kanssa ensin tokotiimin pizzailtaan. Sieltä siirryttiin treeneihin jälkiruualle, kun Into tarjosi suklaata karsintakoemenestyksestään ja Elli ihania leivoksia toko-cup-voitostaan :) Muut olivat ehtineet jo melkein treenata, joten jäätiin Maijun kanssa kaksin liikkuroimaan toisiamme.

Ensin tehtiin kuitenkin lyhyet paikallaolot, Maiju liikkuroi. Lyhyt makuu ja istuminen, ne ihan hyvin. Sitten makuun maahanmenoja ja ylösnousuja liikkurin häiriköidessä. Jos liikkuri sanoi "käsky", piti vaihtaa asentoa, muuten pysyä paikallaan. Mä otin itse sen verran häiriötä, että meinasin sanoa parikin kertaa väärän maahanmenokäskyn... Mmmplatz :D Luu meni kerran maahan, kun Maiju sanoi viereiselle koiralle maahanmenokäskyn, muuten pysyi hyvin. Istumiseen annoin joka kerta jalka-avun, tuntui ettei olisi välttämättä noussut muuten.

Sitten Luu teki omia juttujaan. Ensin idari ilman merkkejä. Järjestys (itse päätetty) S-M-I. Ihan hyvin! Tässä vaiheessa Kati teki vielä Inton kanssa yhtäaikaa jotain, kaukoja vissiin.

Ohjatun nostoja, merkin kautta ja liikkuroituna. Ensin oikea, joka oli oikein siisti :) Sitten vasen ilman uutta kävelyä. Annoin muistutuskäskyn. Koukkasi vähän pitkäksi, muuten siisti. Vasen uudestaan liikkurin viemänä. Nyt alkoi jostain syystä koukata sitkeästi keskikapulalle...! Katsoi vasenta ja lähti sinne päin, mutta sitten oikaisi keskelle. Toppasin ja korjasin, mutta vasta jollain n. viidennellä kerralla meni kerrasta vasemmalle. Siinä vaiheessa vein kapulan jo itse ja jätin Luun merkille. Sitten nosti kyllä nätisti!

Väännön jälkeen tunnari. No, väännöt taitavat vain kasvattaa Luun itsetuntoa, joten se teki tunnarin tosi hyvin. Kapuloita oli reilummin ja semmoisessa neliömäisessä muodostelmassa. Siististi haisteli ja poimi oman aika nopsaan.

Lopuksi tehtiin vielä itseksemme ja yhtäaikaa Maijun ja Ihmeen kanssa.

Seuraamista sain hinkata ensin tosi pitkän pätkän, että pääsin palkkaamaan. Lähinnä painoi, mutta pari kertaa myös edisti. Sen jälkeen vain muutama aloitus ja palkka lyhyestä pätkästä, ne ok.

Kaukojen seiso-istua. Sama homma kuin kotona, jumppana toimii, mutta liikemäisesti tehtynä ei. Jatketaan yrittämistä...

Hyppynoudon palautusta. Ekalla annoin muistutuskäskyn ja tuli ihan ok. Tokalla jäi sitten vähän vajaaksi. Korjautin (korjasi lähemmäksi yhdellä käskyllä!) ja otin uudestaan. Ja uudestaan. Jollain neljännellä tai viidennellä tuli kerrasta kunnolla. Aika hyvin siis ;)

Lopuksi aksahinkkauksia, puomin alastuloa ja lähtöä. Alastuloa tein molemmin puolin ensin sivusta. Heittelin lelua vauhdissa, teki ihan hyvin. Välillä koitin viivästyttää heittoa ja heittää vasta Luun ollessa kontaktilla. Näytti vähän paremmalta, mutta katsoi edelleen mua. Tarjosi kuitenkin vähän paremmin katsetta eteen. Muutama kerta koko puomia. Ylösmenot tehtiin jyrkkänä keppiohjurilla. Sillä tekee hyvin, niin ei tarvinnut niistä vääntää ;) Koko puomia mennessä huomasi paremmin lelunheiton aiheuttaman hidastelun, eli nyt himmaili jo selkeästi. Ei näitä siis kauheasti lisää. Katsoi myös sitkeämmin mua kuin sivusta mennessä.

Lähtöä treenattiin kuviolla, jossa Luun piti hypätä poispäin musta ja putkesta, johon rata jatkui. Ensin taas paristi palkalle, sitten palkka heittäen ja sitten pari kertaa putkeen jatkaen. Meni ihan hyvin. Edelleen sain odotella sitä katsetta, mutta tarjosi kuitenkin aina lopulta.