Tänään oli valkkutokoissa jo vähän lämpimämpi. Mutta kylmä ehti silti tulla.

Luun vuoro oli olla vikana. Tehtiin ensin kehään ja ruudun aloituspaikkaan meno. Ensin piti tomerana kontaktia, mutta kun lähetin kerran merkille, sen jälkeen olikin huomattavasti vaikeampaa. Se valuu kyllä varsin erikoiseen asentoon. Pää pysyy periaatteessa paikallaan, mutta selkä kaartuu notkolle ja kaikki paino on kyllä niin edessä kuin olla voi.

Lähetin kerran ruutuunkin. Oli menossa ehkä vähän hämymerkkejä kohti, mutta muistutuskäskyllä osui hyvin ruudun takareunaan.

Kaukoista S-M ja I-S-M-alut. Maahanmenot saatiin ihan hyvin onnistumaan, vaikka tekee ne edelleen kisamaisena paljon etupainoisemmin. Sitten yritettiin istumisia lähempää, mutta meni taas ihan säätämiseksi. En käsitä, miksi ne ei voi onnistua tuolla.

Tunnari koko kentän mitalla. Kapulat ringissä. Oli tosi hyvä! Osui melkein heti omalle ja nosti nopeasti. Palautus ihan hyvää vauhtia, eikä edes himmannut niin pahasti. Palkkasin eteentulosta.

Seuraamistakin piti, mutta aikaa jäi vaan viisi sekuntia ;)

Paikallaolot n. minuutin mittaisina. Ensin makuu. Vähän vinoon alas, näihin pitäisi jaksaa joskus paneutua... Nousu ihan hyvä, taas vapautus heti. Istuminen vissiin ok. Palkka vasta hallitusta kehästä poistumisesta :) Kehäänmenoakin treenataan siis joka kerta, ei vaan ole tullut mainittua. Aika kivasti sujuvat jo treeneissä.

Sitä seuraamista tehtiin sitten itseksemme lopussa. Vähän kyyläili muita. Ei siis tiputtanut kontaktia, mutta oli turhan kuunteleva. (Kentällä oli yhteensä seitsemän koiraa tekemässä ruutua, noutoja ym.) Rentoutui onneksi välillä.

Ohjatun palautuksia. Kerran oikealta tönäisi merkkiä (kääntyy yli), muut aika kivasti.

Metallin nostoja hypyn kautta vauhtipalkalla. Kivasti yritti mennä hallin pressuseinästä läpi, kun yritti kiertää seinään asti lentäneen kapulan taakse... Näistä pitäisi kyllä saada flänkkiä pois. Lähempää haki paremmin.

Pitoa metallilla. Seuraamista (jähmeää, mutta ei toivotonta), merkille menoa (hyvin) ja pari palautusta läheltä.

Idarin asentoja leikkinä. Ei mokannut yhtään :)

Pari merkille lähetystä ja sitä sivulla oloa vielä. Merkille meni kyllä hyvin...