Hei, käytiin tokoilemassa! Ihan keskenämme lähikentällä! Olihan se ihan kivaa taas.

Luu aloitti paikanhauilla nauhattomaan ruutuun. Se ei ollut kivaa, äh. Kauheeta pakkopullaa, mulle. Olen päättänyt kriteereiksi nyt sen, että kaikkien tassujen pitää olla puolivälin takana ja oikeaan paikkaan pitää pyörähtää suoraan, peruuttamista ei hyväksytä. Lisäksi pitäisi olla hiljaa. Kamalasti vaatimuksia, mutta saatiin jopa muutama kaikki ehdot täyttävä suoritus.

Muutama ruudun merkkikin tehtiin. Eka vähän hidas, mutta reipas ja kerrasta oikeaan paikkaan. Sitten pari lelupalkalla ja saatiin vauhtiakin. Merkit ovat kyllä olleet jo jonkin aikaa hyvällä mallilla, täytyy vaan muistaa ylläpitää.

Maalinkiertoja ja stoppeja. Vartaloavulla tai lähellä ihan ok, kauempana pelkällä käskyllä heti huonompi. Heitin itse Cuzia.

Tuittu teki välissä. Ensin kehäänmenoja, siirtymiä, muutaman askeleen seuruu ja sivulletuloja. Sitten liikkeestä istuminen, jossa jäi ekalla kertaa seisomaan. Istui kyllä sitten, kun käännyin katsomaan ja ihmettelemään... Uusinnalla istui näppärästi.

Ruutuakin tehtiin. Ensin piti miljoona kertaa pyytää se takaisin sivulle, kun lähti virittelyillä haahuilemaan ruutua kohti. Sitten kun lähetin, niin ei tietty lähtenytkään... Usutin sen ruutuun asti, kutsuin pois ja sitten uudella yrityksellä meni ihan sairaan hyvin :) Suoraan kohti ruudun takarajaa ja pysähtyi käskystä ihan niille sijoilleen.

Luun toinen kierros alkoi kaukoilla. Tässä vaiheessa auringonpaiste vaihtui sadekuuroon, mutta mulla oli onneksi vedenpitävä takki mukana :) Tein ensin kisamaisen aloituksen ja pidemmän sarjan asentoja täydestä matkasta. Vakivirheet, löysä M-I ja pieni pompsahdus seiso-istussa. Sitten tekniikkaa lähempää. Hinkutettiin sitä seiso-istua ja vaikka selvästi ajatus ja paino oli takana, niin väkisin se vasen takajalka nousee paikallaan ilmaan ja laskeutuu samaan paikkaan. Kyllä Luu pystyy vaihdon tekemään myös tassut liimattuna, mutta ilmeisesti se vaatii enemmän fyysistä ponnistelua...? Jos se tassu tekisi aina tuon liikkeen paikaltaan liikkumatta, niin sen voisi toki hyväksyä, mutta kun se liikkuu niin helposti myös vähän eteen, jolloin koira kääntyy vinoon.

Luoksetulon osia, ensin sitä jätön jännitettä. Hirveällä hetsauksella sain Luun jopa ihan vähän nytkähtämään ennen kutsua, mutta tässä asiassa se on jostain syystä ihan kamalan vaikea saada kuumumaan. Harvinainen ongelma :D Eteentuloja maasta 0-2 askeleen päästä sekä vauhdista maalinkierrolla. Yhden vauhdista tehdyn jäi kauas, mutta korjasi seuraavalla.

Vikana tunnaria. Rivi, kapulat n. viiden sentin väleillä. Lähdin peruuttamaan. Haisteli riviä monta kertaa vähän hätäisen oloisena ja tarkensi vähitellen oikean kohdalle. Nosti kuitekin sen verran huolimattomasti, että otti myös viereisen. Vein molemmat takaisin riviin ja uusinnalla oli tarkempi. Tehtiin vielä toinen, jossa taas haisteli riviä turhan monta kertaa edestakaisin, mutta nosti oman tarkasti. Molemmat palautukset laukalla :)