Kylläpä taas päivitykset laahaa.

Kaksi viikkoa sitten tokovalkussa meillä oli käynyt kato ja oltiin Maijun kanssa kaksin. Ehtipä treenata kelloon tuijottamatta! Ja oli meillä sitten juniori, seniori ja possu täydentämässä joukkoa :)

WP_20170227_20_20_40_Pro.jpg

Tehtiin Luun kanssa kaikki liikkeet ja kaukoja moneen otteeseen eripituisina sarjoina.

Kaukoja siis heti ekan setin alkuun.

Sitten tunnari, jossa oma oli rivin ekana. Piti muistaakseni kerran kutsua pois.

Ohjatussa laitettiin possu haettavan viereen. Oli aikas nätti nosto, kun Luu vähän väistää sitä ;) Yllättäen teinikoira (joka pienempänä pelkäsi imuriakin) suhtautuu possuun ihan iloisen uteliaana, mutta kovakuorisesta Luusta se on aika epämiellyttävä.

Sitten tehtiin vielä zeta ja uudestaan kaukoja.

Toisen setin alkuun ruutu, jossa possu oli "ohjurina" matkalla ruutuun. Ihan hyvin meni.

Luoksetulossa tehtiin vähän häiriöitä viimeiseen pätkään, ja kyllä Luu ensin tulikin hieman huolimattomasti perusasentoon.

Kiertonoudossa ei tainnut olla mitään erikoista.

Loppuun seuraamista ja vielä yksi setti kaukoja.

Syy teki omia juttujaan samaan aikaan, kun Ihme hengaili kentällä ja Elli treenasi rallytokoa. Jutuissansa ei sinänsä ollut mitään huomionarvoista, mutta Syy kykeni keskittymään hämmentävän hyvin! Alussa lähti kerran moikkaamaan Ihmettä, mutta tuli heti kutsusta takaisin ja pysyi sen jälkeen omissa hommissaan, vaikka lisäsinkin vähän vaikeusastetta :) Kyllä se vaan kypsyy, hitaasti, mutta varmasti.

Tiistaina tehtiin sitten reissu Turkuun Piiralle. Luu ja Nipsu olivat molemmat aika juntturassa, luultavasti aika pitkälti liukkailla lenkkeilystä. Luulla vaikuttanee myös Syyn kanssa leikkiminen, eihän sillä aiemmin ole ollut noin vakituista riehukaveria. Ehdittiin tsekata myös Syy. Sillä oli pari lukkoa, jotka Leena napsaisi auki :)