Jankkin kisoihin tuli kuin tulikin vähintään 30 miniä, joten lähdettiin Nipsun kanssa kokeilemaan, vieläkö voisi jokunen EO-piste irrota. Tuomarina oli Markku Kaukinen.

Eka hyppäri oli helppo ja vauhdikas. Muutamassa kohdassa en osannut oikein arvioida, mihin asti ehdin, ja ehdin lopulta paljon arviotani pidemmälle. Nipsu tuntui hitaalta ja rytmi ei oikein osunut kohdilleen. Virheittä selvittiin kuitenkin ja aikakin riitti voittoon :) 30 koirasta 22 teki ihanneaikaisen nollan, joten siinä oli nollaprosentit kohdillaan!

Nipsu C

B-agiradalla oli yksi inhottava suora. Olisi pitänyt ottaa se ulkokautta poispäinkäännöllä, mutta jostain syystä pakotin itseni yrittämään toista puolta, vaikka tiesin, että tulee kiire. Ei se sitten sujunut oikein mitenkään :D Just sain oikeat hypyt, mutta en ehtinyt kertoa jatkosta kunnolla, jolloin Nipsu hyppäsi ristiin, kiersi hypyn taakse ja hyppäsi sen uudestaan. Puomi oli tosi huono ja aalta saatiin kontaktivirhe, hupsista.

Nipsu B

Viimeinen ratakaan ei mitään flowta ollut, mutta räävittiin virheittä maaliin. Ja kai se sitten ne jotkut sujuvat välit menee aika lujaa, kun voitto tästäkin napsahti! :)

Nipsu A

Pisteidenkeruumielessä meni siis ihan hyvin, vaikka fiiliksen puolesta se tunne jäi tällä kertaa saavuttamatta. Jotain lämmittävää saatiin sentään kotiinviemiseksi. Palkinnoksi voitosta sai itsetehdyt villasukat!