Tänään käytiin navetalla touhuilemassa Nipsun ja Tuitun kanssa. Oli suorastaan tuskaisen kuuma ja oltiin kaikki aika velttoja jo lämmittelylenkin jälkeen. Treenailu menikin vähän höntsäilyksi, mutta kyllä me jotain saatiin tehtyä.

Aloitettiin vinokepeillä, joilla otettiin pieni taka-askel edelliskertoihin. Ilman remmiä mentiin ja Nipsu alkoi jumittaa ja hidastella. Mä meinasin hermostua, kun pujottelu ei ottanut sujuakseen, mikä ei luonnollisesti auttanut ongelmaan. Ja muutaman kerran jouduin kieltämään palkalle menosta, kun Nipsu jätti kepit kesken... Onnistuneitakin suorituksia sitten saatiin, ei parhaalla vauhdilla, mutta kuitenkin. En pidä hitautta nyt minään ongelmana, se kyllä saadaan tekniikan ja varmuuden jälkeenkin. Yksin treenatessa täytynee palata hetkeksi hihnahommiin, ettei tarvitse säätää palkalle menon kanssa. Lopuksi otettiin keppejä myös lelupalkalla, jonka voisi varmaan ottaa tässäkin käyttöön.

Seuraavaksi hypeltiin pitkästä aikaa kolmen esteen suoralla. Tässäkin vähän vaikeuksia. Palkan kanssa ok, mutta ilman Nipsu oli liikaa kiinni ja tuli ohi. Täytyy tehdä jatkossa irtoamisia taas ahkerammin.

Puomilla sen sijaan edistyttiin taas niin paljon, että sitä mentiin kokonaisena ihan ilman taluttamista. Ylösmenolle Nipsu tarvitsi vielä tarkkaa opastusta, mutta heti puomille päästyään hoiti homman itsenäisesti. Vaihtelin omaa liikkumistani niin, että jättäydyin välillä jälkeen ja juoksin välillä ohi. Vähän Nipsu kyttäili mua, mutta meni alas ilman apuja. Kontaktillakin se pysyi nyt ihan hyvin, kerran tai pari taisi poistua ilman lupaa.

Lisäksi tehtiin pariin kertaan twistiä hypyllä ja putkeenmenoja. Tuittu sai tehdä, yllätys yllätys, muutaman puomin kontaktin. Huomenna on luvassa helteistä kisaamista, saa nähdä, miten pahasti pieni musta hyytyy. Täytyy yrittää tässä ennen Tornion reissua harjailla sitä ahkerasti, niin saa paksua turkkia edes vähän kevyemmäksi. Karvaa kyllä irtoaa niin paljon kuin jaksaa kiskoa!