Viikonloppuna ei tehty oikein mitään muuta kuin lenkkeiltiin. Tai mä kävin jopa yksissä tupaantuliaisissa, joten koirat sai nukkua senkin edestä.

Lauantaina ihan pienet tokot lähikentällä lenkin yhteydessä. Ei siis yhtä lelua ja nameja kummempia vermeitäkään mukana.

Luun kanssa seuraamisesta lähinnä hidasta. Yritin töniä ja tampata, kun painoi, mutta tuppaa painamaan semmoisesta vaan lisää. Sain kuitenkin palkkailtua väljemmistä pätkistä ja kyllä sillä tuntuu joku käsityskin asiasta olevan. Muuten asenne oli taas oikein hyvä, pää pysyi aika kivasti ja työskenteli hyvin vasemmalle käännökset. Jälkimmäinen on aika selvä merkki työskentelyasenteesta.

Stoppeja maalinkierrolla. Sitä samaa. Suurin osa ok.

Ja kaukoja koiran ollessa ihan läkähdyksissä. Tein läheltä pelkillä suullisilla käskyillä. Hinkutettiin seiso-istua, jossa se vasen takajalka elää. Ei juuri edes liiku, mutta haluaisin, että pistäisi painoa sillekin. Yritin pitää tassusta kiinni, mutta ei se ollut kovin sujuvaa. Ja yleensä onnistui riuhtomaan sen irti. Myös M-I oli vaikea tehdä kunnolla, vaikka nousikin pelkällä suullisella ja teki aina perään moita...

Tuittu teki liikkeiden alkuja ja siirtymiä, liikkeestä istumisen ja kaukoja. Tein kaukoja jonkun tuplapitkän sarjan, ja vaikka seilasi ties minne, oli lopputuloksena lähes aloituspaikassa ;) Vaihtoja vielä yksittäisinäkin. Välillä saattaa lähteä jossain vaihdossa peruuttamaan jonkun metrin taaksepäin...