Luu jäi heti määräämättömän mittaiselle tokotreenitauolle. Sillä on selkäkin taas aika juntturassa, joten ollaan otettu senkin takia rennommin. Yhdet aksakisat annoin sen kyllä juosta ennen fyssariaikaa. Huhtikuun eka viikko laiskoteltiin muutenkin, oli ehkä takki vähän tyhjä kahden Vantaa-viikonlopun jäljiltä.

Tiistaina Syy aksasi. Vietiin myös kavereille Luun kultakakkua. Syyssä näkyi vähiin jäänyt treenaaminen viime päivinä (edellinen treeni edellisviikon torstaina) ja sillä oli kierrokset kaakossa. Molempien hermoja raastavat treenit siis. Keskityttiin hyppyjen lukitukseen ja keinuun. Jälkimmäinen ei tosin edennyt, vaan meni vain huonommaksi kierrosten noustessa. Sivuirtoamisen treenaaminen jäi siis vain haaveeksi ja keskityttiin aikaansaamaan edes järjellistä muistuttavia toistoja. Keppikulmaa ei edes yritetty, mutta päällejuoksua keppien loppuun tehtiin, ja se oli ok. Kunhan onnistuin saamaan etumatkaa :D (10 kuvassa väärinpäin.)

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Torstain tokotkin jäivät väliin, kun Syyllä sattui olemaan juuri samaisena päivänä maha sekaisin :p

Perjantaina käytiin sitten itseksemme tekemässä vähän aksaa ja tokoa. Ja poikkeuksellisesti tässä järjestyksessä! Jatkettiin ensin keinutreenin parissa tiistaisella radalla. Nyt oli paljon parempi, vaikka ihan yksin en edelleenkään pystynyt Syytä jättämään. Pystyin sentään jo hölkkäilemään poispäin. Toisella kentällä sitten vielä ainakin puomia ja keppejä. Puomilla taidettiin tehdä jatkoja hypylle.

Toko oli ihan suht järjellistä näin aksan jälkeen. Ehkä ihan hyväkin, että pääsee ensin purkamaan höyryjä. Työstettiin ainakin sitä kosketusalustaa. Nyt tulee jo onnistumisiakin, mutta tosi helposti menee kuppi edelleen nurin.