Eikö olekin ihan normaalia mennä aamulla hallille treenaamaan, käydä metsälenkillä, tulla kotiin syömään ja lähteä illaksi kisoihin?

Nipsu sai tehoviikkoonsa vielä yhden puomitreenin. Ei kovin montaa toistoa, kun oli vielä kisat edessä. Oli nyt taas vähän nihkeämpi. Luultavasti alkoi kytätä kädessäni olevaa lelua.

Luu teki tokoa.

Kaukoja laudalla. Teki s-i-pomppuja tosi hyvin jo pidemmältäkin matkalta. Sen sijaan seiso-istuissa ei meinannut millään pitää takatassuja kunnolla. Maasta seisomisia erikseen, mutta näihin en ole oikein keksinyt mitään toimivaa.

Peruutusta... Ei merkittävää edistystä tässä. Siis kirjaimellisesti :D

Kiertonoudon vasemman nostoa ensin taas kierrolla. Nämä olivat tosi hyviä, teki jyrkästäkin kulmasta aina oikein. Mutta kun kokeilin jätöstä, niin alkoi helpommallakin kulmalla kiertää! Ehtii ehkä miettiä siinä liikaa...?

Eteenmenon korjauksia. Kahdella pallolla. Tein paljon pysäytyksiä, ja alkoikin ihan vähän himmailla. Pysähdykset myös ihan hyviä.

Muutama eteenmeno tyhjään. Taas ensin tosi hyvä, sitten yhdellä lukittui sitkeästi vasemmalle viistoon. Näyttämällä sai korjaamaan.

Tehtiin Luun ja Nipsun kanssa vielä reippaampi metsälenkki, niin sitten raaskin jättää omat koirat illaksi kotiin. Nipsu pääsi siis ihan yksin Sinnin kanssa reissuun. Todettiin vaan, että Janakkalan taika ei todellakaan päde kaikkiin :D Luomalan radat oli ihan helppoja, mutta eivät vaan sujuneet. Mulla tosin asennoitumiseenkin vaikutti se, että olin päättänyt juoksuttaa puomit läpi. Nollia ei siis lähdetty edes hakemaan, mutta yritys vitosiin oli kuitenkin ajatustasolla kova.

Ekalla radalla heti puomilta vitonen. Sitten hyppäsi rumasti keinulta ja pistin siihen takaisin. Tämän jälkeen ohitti vielä aan, jonka korjauksen jälkeen en enää kehdannut jatkaa rataa, vaan juostiin maaliin.

A

Tokalla saatiin sitten tehtyä täysin tavoitteiden mukainen rata :) Eli ihan hyvä, mutta puomilta vitonen.

B

Kolmannella ohjasin huolimattomasti yhden takaakierron ja korjasin taas keinun (tähän pitää nyt treeneissä vähän panostaa...) Lopussa Nipsu jätti vielä kepit kesken (!), eikä taas pokka kestänyt jäädä korjailemaan.

C

Hyppärille sitten tsempattiin Hannan kanssa ja tehtiin molemmat nollat. Nipsun rata oli ihan sujuva, mutta se hävisi Sinnille sekunnin! Oisko ollut vaan jo väsynyt viikon leiristä ja neljännestä startista...?

D

Vähän ennen kymmentä kotona ja sitten vielä omien kanssa pienelle iltakävelylle. Semmoinen!