Maanantai ja tokovalkku.

Tehtiin paikallaolot alkuun. Heitin takapalkan makuun aikana, ja Luu jäi siihen vähän kiinni. Tuli huolimattomasti sivulle. Tätä piti tehdä pari kertaa, kunnes tuli kerrasta suoraan.

Omalla vuorolla jatkettiin siitä, mihin viimeksi jäätiin, eli ohjatulla leluhäiriöillä. Nyt ei mennyt edes koko treeniaika! :D Leluja oli kapuloiden lähellä ja matkan varrella. Alussa mokasi pari kertaa, vaikka ekalla kerrallakin _näytti_ menevän ajatuksella. Sen jälkeen oli tosi hyvä! Tosin viimeinen nosto jo aika raju, eli mokailusta taidetaan siirtyä lähes suoraan vaiheeseen, jossa tämä on liian helppo :p

Sitten tunnaria samalla tyylillä kuin viimeksi. Ekalla Luu toi väärän, kun nosti samalla sekä oman että viereisen. Sen jälkeen etsintä oli parempi.

Kaukoja yhdistämällä lauta-apu ja liikkurointi. I-s pompulla ei ihan vielä onnistunut tässä. Tai en tiedä, tuleeko onnistumaankaan muuna kuin jumppatemppuna. M-i oli hyvät.

Sitten testattiin kisamainen tunnari. Treenit ei siinä näkyneet ainakaan toivotulla tavalla. Luu meni flänkillä ja ekalla kertaa työskenteli huolimattomasti ja ohitti oman, kutsuin pois. Uusinnalla etsintä sentään ihan hyvä.

Lopuksi tehtiin itseksemme ruutuunmenoa. Laitoin lelun ruudun taakse ja juoksutin sille. Tästä seurasi melkoista säätöä, kun Luu ihan vallan unohti, että missä se ruudun paikka on :p Tehtiin sitä siis läheltä erikseen. Lopulta oikea paikka löytyi, vaikka lelu oli takana.

Kiertonoudon vasemman puolen nostoa tehtiin erikseen. Laitoin tässäkin leluja hämyksi / avuksi. Suoralla linjalla nosti hyvin, mutta vinoilla tuli mm. taakse kiertämistä. Piti vaan kiertää ne lelutkin... Alkoi onnistua sitten edes jonkunlaisella kulmalla. Tämä on kyllä yksi niitä asioita, jotka vaan ovat käsittämättömän vaikeita!

Vielä vähän peruutusjuttuja. Aika leväällään sekin tällä hetkellä.

Nipsu ei päässyt tänään puomitreenaamaan, kun kaikilla aksakentillä oli porukkaa vielä yhdeksän jälkeen. Harvinaista jopa!