Tänään oli oikeasti kiva päästä lämpimään treenaamaan, kun pakkanen huiteli parissakymmenessä. Miinu ja Annukka eivät päässeet, joten oltiin Maijun kanssa kaksin. Hyvin siis ehti tehdä, vaikka kun sitä aikaa on, sitä ei tule käytettyä ihan niin tehokkaasti.

Luu aloitti ja teki ensin luoksetuloa. Kierrolla läpijuoksu ja stoppi, sitten istumisesta stoppi, läpi ja stoppi. Vauhti oli paaaljon maltillisempi kuin eilen, ehkä matosta johtuen...? Vikalla stopilla otti pari korjaavaa askelta (palkkasin kuitenkin, kun näytti edestä ihan hyvältä), kaksi muuta olivat aika hyviä. Ehkä se voisi vielä vähän enemmän tehdä töitä pysähtymisen eteen, mutta ihan hyviä yrityksiä. Kivointa oli, että nyt stopit ylipäätään onnistuivat myös luoksetulon yhteydessä ilman vartaloapua. Sain nämä videollekin, kiitos Maijulle :)

Sitten seuraamista liikkuroituna, palkkailin satunnaisesti. Namit oli taskussa. Alkuun edisti jopa sikana ja pää roikkui. Paransi loppua kohden. Maiju liikkuroi meitä pari kertaa lähelle seinää ja hyppyestettä ja näissä Luu sekoili enemmänkin. Niitä ei ollakaan treenattu, joten listalle jonon jatkoksi...

Ennen huilia ja Ellin vuoroa vielä kaukoja Maijun heiluessa häiriönä. Aluksi vaihtoja vapaamuotoisesti, sitten kisamaisia jättöjä. Hallissa oli muuten hiljaista (siellä ei ole meidän kanssa yhtäaikaa enää ketään), ja Luu reagoi aika hanakasti kaikki Maijun housujen kahahdukset yms. Teki kyllä hyvin. Ne jätöt ja ekat nousut olikin vaikeampia. Luu ei mennyt maahan ekalla, meni vinoon, laski pään alas. Palkkasin lähinnä pään pitämisestä ylhäällä ja tarkkaavaisuudesta. Näissä Luu kyllä näytti väsähtävän, eikä tehnyt enää parhaalla asenteella. Tuli ehkä liian pitkä yhtenäinen sessio.

Myöhemmin noutokapulan nostoja takaa. Apuna oli Ellin tunnarilaatikko, joka toimi erittäin hyvin. Tai sitten Luu on oikeasti oppinut jotain ;) Ei ottanut kertaakaan väärältä puolen, vaikka varsin houkuttelevakin mahdollisuus oli. Tehtiin puisella myös pitotreeniä. Kerran korjasi otteen niin, että hotkaisi kapulan takahampaisiin. Muuten hyvin. Siinä samassa pari eteentuloakin, jotka olivat ilman ohjuriakin ihan hyviä.

Pitkästä aikaa muutama istuminen, hillumisesta, jossa pakittelee, ja sivulla kävelystä, jossa tekee avuilla ihan hyvin.

Lopuksi paikkamakuuta. Ensin Luu teki häiriköitynä. Pysyi tosi kiltisti, kun Maiju treenasi Ellin kanssa luoksetuloa ja seuraamista, mä treenasin ja pelleilin Tuitun kanssa yms. Mutta sitten heitin Luun lelun läheltä jesssin saattelemana ja Luu ampaisi perään. Se oli oikeasti sen näköinen, että erehtyi ja luuli sitä vapautukseksi, mutta kun tälle tielle on lähdetty, niin palautetta tuli. Sen jälkeen ei hievahtanut taas mihinkään eikä välittänyt mistään leluista. Sivullenousu olikin sitten jähmeääkin jähmeämpi.

Tämän jälkeen normimakuu porukalla, Tuittukin teki (ja maiskutteli suutaan koko ajan...). Tässä ei mitään moitittavaa, paitsi sivulle ei pystynyt nousemaan ilman kevyttä tökkäisyä. Otin lopun vielä uudestaan, jolloin hyvin.

Täältä löytyy videota luoksetulo- ja noutotreeneistä. Kameralla on ilmeisesti jotain tarkennusongelmia ekoissa pätkissä, mutta kyllä siitä jotenkin selvää saa.