Eilen miteltiin tokon Pohjois-Hämeen kennelpiirin mestaruuksista. Tänä vuonna ei viety joukkueissa kaksoisvoittoa, mutta aika suvereenisti TamSK taas jyräsi ;) On todella hienoa, että kun tokoon on oikeasti vähän panostettu valkkuryhmien ja muun muodossa, se näkyy myös tuloksissa!

Luu starttasi viidentenä. Ensin tehtiin paikallaolot, sitten yksilöliikkeet kahdessa osassa sekoitetussa järkässä. Tuomarina oli Riikka Pulliainen. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta hänen kokeessaan.

Tehtiin Luulle aina kehäänmennessä leluhäiriköintiä. Se reagoikin tähän hyvin, mutta joku magia niissä kehänauhoissa on, sillä sen ylittäminen muutti koiran asennetta heti. Ensimmäisessä yksilökehässä jännitin itsekin vähän, mikä varmasti osaltaan vaikuttaa Luuhun. Tässä kehässä se olikin huonompi kuin toisessa, mutta melkoista tappelua alkujen sivulletulot olivat välillä kumpaisessakin... Jossain vaiheessa voisikin olla taas sivulletulokuurin aika. Katsekontaktin otti kyllä nyt lähes joka liikkeessä!

Istuminen 10

Paikkamakuu 10 - Teki saman kuin treeneissä, ei laittanut päätä maahan! Jättökäskyllä laski sen tassun päälle, mur. Palatessa kuono oli siellä missä pitääkin, oli siis korjannut jossain vaiheessa. Ilmeisesti aika huomaamattomasti.

(tauko)

Idari 10 - I-S-M. Istui, istui, se ISTUI! :) :) (Katseapu oli kyllä mukana.)

Ohjattu 9 - Vähän nihkeä merkki, pysäytykseen kyllä reagoi kivasti. Nostossa kaarratti hulluna ja palautus ei ollut yhtään niin hyvä kuin treeneissä.

Kaukot 9,5 - Perinteinen järkkä. Ekassa istumisessa jätti toisen etutassun todella eteen, harkitsin jopa lisäkäskyn antamista. Ei ollut kuitenkaan näköjään kallis virhe. Muut asennot ok.

Seuraaminen 8 - Tämä tuntui huonommalta kuin aikoihin. Luu oli keskittymätön ja teki tosi paljon virheitä perusasennoissa ja käännöksissä.

(tauko)

Toiseen kehään olin tosi tyytyväinen. Välit ei siinäkään hyviä, mutta liikkeissä Luu teki asioita, joita on treenattu :)

Hyppynouto 9,5 - Luuksi aika jees! Palautus on toki edelleen hitaampi, mutta ei näyttänyt hakatulta ja piti hyvin. Kohta pitänee alkaa treenata korrekteja nostoja, nyt on saanut metallin kanssa aika vapaat tassut ;)

Tunnari 10 - Työvoitto, jos joku! Vihdoin tunnari on alkanut toimia myös kisatilanteessa, huippua! Palautus tarvitsee edelleen vauhtia, mutta asia kerrallaan. Oma oli kellotaulussa 12:ssa. Aloitti ylhäältä, mutta nenä oli heti auki :)

Luoksetulo 9 - Perus. Paitsi maahanmeno normaaliakin huonompi, laittoi etupään viiveellä.

Ruutu 9,5 - Tää oli aika kiva. Merkki paljon parempi kuin ohjatussa. Ruutun hassusti vähän mutkitellen, mitähän mietti? Positiivista tietty, jos mietti ylipäätään jotain ;) Stopin jälkeen teputti taas takatassuja, tätä pitää muistaa työstää.

Video

Pisteitä kertyi 301,5. Vuodesta toiseen suvereenit Hanna-Mari ja Tosi saivat 302 pistettä, eli ei jääty tällä kertaa edes paljoa ;) Luulle siis toistamiseen piirinmestaruushopeaa! Kati ja Taito tulivat pronssille ja Taitosta tuli samalla valio :) Kolmoisvoitto siis meidän treeniryhmälle, joten tänään on todellakin kakkua! :D

Luu oli toisessa TamSKin joukkueista yhdessä Katrin ja Kulon sekä Tuulan ja Mustin kanssa. Molemmat tekivät hyvät ykköset avoimessa (Kulon voittaessa), joten meidän tiimimme voitti joukkuekisan aika ylivoimaisesti :)

TamSK "saa" siis järkätä nämä karkelot (kuten myös SM-kisat) ensi vuonnakin. Nyt ainakin kaikki sujui hyvin, joten samalla rutiinilla vaan! Palkinnotkin olivat huikeat. Kuvasta puuttuu vielä kisalahjakortit, jotka saatiin molemmista sijoituksista.


Kiltteys uuvuttaa pientä tuhmaa koiraa :)