Luun aksatreeneissä tehtiin medien SM-finaalin Marke-sovellusta. Muurille asti oli niinku sama, mutta keinun sijasta mentiin suoraan putkeen, pituudelle, takaisin suoraan putkeen, toiseen putkeen ja hypyn, aan ja hyppyjen kautta maaliin. Pätkäisin radan keppeihin, kun en uskaltanut hajoamatonta rengasta tehdä tuommoisessa kohdassa. Pääasiassa sitä alkupätkää tehtiinkin.

Kakkoselle tein ihmisnuolen, joka toimi superisti. Luu jarrutti kiltisti kuin mikä! Kerran tippui kolmosen rima, muuten alku sujui. 5-6 yritin ensin viedä ulkokaarteen puolelta, mutta en saanut sitä toimimaan. Joko Luu meni kutosesta ohi, kun en ehtinyt ohjaamaan sitä, tai sitten sain tökättyä sen kutosen taakse. En vaan saanut vitosen valssista tarpeeksi etumatkaa, että tämä oli tuntunut mahdolliselta. Tein sitten vastakäännöksen vitoselle ja poispäinkäänöksellä kutoselta putkeen. Tää oli ok, ja ehdin putken jälkeen persjättöönkin, kun leijeröin kutoshypyn.

Kasilta kepeille yritin sylkkärillä, mutta molemmilla meni vaan hermot :D Oon treenannut sylkkäreitä ihan liian vähän, joten se oli liian vaikea tuohon paikkaan. Luu ei meinannut millään tulla ohjaukseen, kun kepit vetivät ja sitten se vaan räkytti mun edessä ihan aivottomana. Treenaamme siis sylkkäreitä erikseen... Valssi ja persjättö keppien päähän taas oli oikein hyvä. Valssiinkin jarrutti nätisti, kun jarrutin vastaisella, vaikka tuli aika lujaa putkesta.

Kun oltiin menty ekaa yhdeksää estettä pätkissä (:D), tehtiin vielä muuri-putki-pituus-putki-kohtaa. Se meni ihan kivasti. Pituudelle ohjauksessa piti hakea sopivaa etäisyyttä & ajoitusta, ekalla lensi ja tokalla kielsi, mutta kolmannella irtosi hyvin ja kääntyi tiukasti :) Muurin hyppäsi joka kerta nätisti. Yleensä niin vaikeita tämmöiset juostaan täysiä, irrotaan, mutta käännytään -pätkät!

Luu oli kivana <3