Lauantaina olin katsomassa toko-koetta ja pitämässä hallin käyttökoulutusta. Puolen tunnin treenivuoronkin sain johonkin väliin ympättyä. Aika kiireelliset treenit tuli vedettyä, kun aikaa meni rakenteluun ja muuhun. Ja kun tekee kiertonouto osissa, niin eipä siinä paljon muuta ehdi :p

Ensin siis sitä. Nostoja erikseen, tolppaa erikseen ja sitten vielä kokonaisuutta. Aluksi alun mielentilaa, jossa idarin maahanmeno on hyvä testi ;) Nyt teki heti hyvin! Kokonaisuutta tehdessä sekoili ensin ja yritti suoraan kapuloille. Koko hässäkkä oli kentällä vähän vinosti ja tolpan takana kaikkea sälää. Luultavasti siis aavistuksen hankala hahmottaa, jolloin Luu päätti siirtyä plan beehen.

Meidän omat treenit toistavat itseään, sillä sitten tehtiin eteenmenoja leluille. Luu on alkanut flänkkäämään näissä, joten nyt virittelin verkkoja flänkin esteeksi. Ne luonnollisesti myös helpottivat oikealle lelulle menoa.

Kati liikkuroi vielä tunnarin. Oli kaikkinensa hyvä. Siisti etsintä, nopea oman nosto ja palautus ilman otteen korjausta.