Marken treeneissä oltiin joulumielellä ja kisailtiin suklaasta joukkuekisassa. Toisen joukkueen muodostivat kolme maksia ja toisen kaksi mediä. Pahoitteluni niille, jotka joutuivat Luun kanssa samaan joukkueeseen :D (Hävittiin.)

Ratoja oli kolme ja ne suoritettiin viestinä. Vähän niinkuin viime EO:ssa. Radat oli aika lyhyitä ja helppoja, mutta meille Luun kanssa vaikeita, kun neiti Loikka ei ihan mahtunut kaikkiin esteväleihin. Tehtiin kolme kierrosta niin, että kaikki saivat mennä kaikki radat ja lopuksi jäi pari minuuttia treeniaikaakin.

Luulla tuli keppien aloitusvirheitä, kun ei joko viitsinyt jarruttaa edellisen esteen jarrutuksesta ja valui lyhyellä estevälillä pitkäksi, tai sitten vain ryysi johonkin väliin yhtään katsomatta. Ärsyttävä! Kaksi rataa loppui hankalaan hyppysuoraan, kun joutui keppien takia kiilaamaan koiran linjalle. Toisella kertaa sain sen jotenkin tehtyä, mutta en kovin nätisti. Muutama (medi)rimakin tuli alas. Kontakteista oli aa ja keinu, ne ylösmenoineen hyvin!

Lenkin jälkeen oli vuoden toiseksi viimeinen koulutusvuoro. Vain Aron ja Pipa pääsivät tällä kertaa treenaamaan, mutta sain ryhmältä taas mukavan joulumuistamisen :) On ne kivoja! Mukana oli lisäksi näin ihana kortti:

Koiratkin näyttää kilteiltä kuin enkelit!