Maanantaina meidän piti Nipsun kanssa lähteä Piira-reissulle Maijun ja Ihmeen kanssa. No, Ihmeeseen iski harmillisesti kennelyskä, joten reissu peruuntui. Päädyin ottamaan Luun tilalle, mikä oli ihan hyvä, kun sillä oli se lannejumi. Molemmat ajat olivat siis alunperin Maijun, joten kiitos vaan ;)

Nipsulla oli yksi helposti aukeava lukko, mutta muuten ei mitään pahaa. Oli aika suorakin :) Luulla oli se lannerangan kohta edelleen aika jäykkä, mutta alkoi lopulta antaa periksi. Ja kyljissä on toispuoleiset lihakset, kiitos tokon. Pitäisi vahvistaa sitä toista puolta esim. uittamalla. Toisessa kintereessä oli myös joku kipu, varmaan vähän venähtänyt liukkailla. Tai messarin matolla...

Maanantai ja tiistai menivät siis ihan lepäillessä. Ja mahdollisia köhimisiä kytätessä, ollaan kuitenkin treenattu paljon Ihmeen kanssa. Tämä viikko pysytäänkin varmuuden vuoksi pois hallilta, mutta jos oireita ei ilmene, sunnuntaina lähdetään treeni- ja kisareissulle. Kaikki sormet ja varpaat ristissä!

Tänään käytiin tekemässä pieni tokotreeni lähikentällä. Oltiin auraamattomalla isomman kentän puolella, kun hanki oli painunut siedettävän matalaksi. Hankala siinä oli kävellä, mutta kelpasi meidän jutuille. En halunnut, että Luu liukastelee maanantaisen hoidon jäljiltä, joten ainakin pohja oli turvallinen :)

Alkuun vähän tekniikkavahvisteluja namipalkalla. Kaukoissa muut hyvin, mutta se toinen etutassu istu-seisossa on nyt ärsyttävän nihkeä. Jättää taakse, tai jos siirtää, niin laiskasti. Pitääkö tähän vielä rueta vaihtaan tekniikkaa...

Sivulletuloja ilman kapulaa ja ohjatun kapulalla. Ei tietoakaan vajaista tai tahmeista, eikä mennyt pahasti ylikään. Kiva :)

Sitten palkattomuussetti. Ohjattu, suora luoksetulo, tunnari ja kaukot.

Ohjatussa ensin oikea. Kapulat näkyi huonosti ja menikin keskelle, hups! Oli hyvin kuulolla ja muutenkin kivantuntuinen, joten en raaskinut tehdä tästä kovin isoa numeroa ;) Aloitettiin vaan koko homma alusta. Sitten hyvin.

Luoksetulossa tuli suoraan ja hyvää vauhtia, ihan kivasti sivulle asti. Ei niin super asenne kuin parhaimmillaan, mutta hyvä silti. Pääasia, että ei jälkeäkään siitä viimeviikkoisesta treenistä.

Tunnarissa hyvä etsintä (rinki), nosti oman heti kohdalla ja palauttikin ihan hyvin.

Kaukoissa muut ok, mutta jätti istu-seisossa tassun taakse. Korjautin ja tein sarjaan saman vaihdon uudestaan, jolloin teki ok. Tein kaukot kokonaan uudestaan, jolloin teki saman virheen. Se on toistunut nyt jo niin monta kertaa, että päätin ottaa tiukemman linjan. Mentiin siis pois ja aloitettiin koko setti hetken tauon jälkeen uudestaan.

Ohjattu vol. 2, nyt vasen, edelleen ok. Vähän hidastaa palautukseen, mutta tuntuu kivalta.

Luoksetulo ihan kuin edellinenkin.

Tunnarissa ohitti oman kerran. Aloitti suunnilleen sen kohdalta ja nenä on silloin harvoin vielä auki. Tää on ringissä nyt vähän tulkinnanvarainen juttu, koska oikealle aloituspaikalle ei ole ainakaan toistaiseksi kriteeriä... Palautus ok.

Sitten kaukoihin. Annoin istu-seisoon napakamman käskyn ja teki kunnolla. Muutenkin ok.

Tästä sitten palkalle. Vähän piti kävellä ylimääräistä, kun meinasi oikoa ;)