Tänään oltiin tallilla tavoiteryhmän vuorolla. En muistanut, että tänään olikin Lilin ja Sallan hyppytreenit, joihin en ollut ilmoittautunut, mutta tungin sitten valkkurinkiläisten kentän puolelle. Ja hyvinhän sinne mahtui, sillä treenattiin loppujen lopuksi Katin kanssa kaksin ;)

Tein Luun kanssa heti alkuun ruutua. Jäi taas liian eteen, mutta saatiin pari hyvääkin lähetystä. Merkkikin oli mukana, ja siinä oli nyt ongelmia pysymisen kanssa. Voisikin ehkä muistutella tuota merkkihommaa erikseen, sitä ei olla tehty oikeastaan ikuisuuksiin.

Sitten muutama pätkä seuraamista, joita Kati otti videollekin. Oli varsinkin aluksi astetta normaalia levottomampaa, mutta tasaantui aavistuksen. Pää heilui ja painoi aika tavalla. Kiva nähdä, miltä se näyttää, niin oppii vähän tunnistamaan, miltä sen pitäisi / ei pitäisi tuntua.

Luu seuraa, osa 1

Luu seuraa, osa 2

Luu seuraa, osa 3

Sitten maahanmeno ja seisominen peräkkäin. Maahanmeno ihan hyvä. Mulla vaan petti pokka, kun tajusin potkaisseeni pois kävellessäni Luuta kuonoon... No, jospa se oppisi laskemaan päänsä suorempaan ;) Ja sen ei siis edes kuuluisi laittaa päätä maahan tuolla käskyllä, mutta tekee sen aina. Eipä se haittaakaan. Seisomisessa teki pienen niiauksen, mutta pysyi tolpillaan. Mulla oli lelu kädessä, joten seuraamisesta ei tässä yhteydessä voi puhua.

Liikkeestä maahanmeno

Liikkeestä seisominen

Luoksetulo istumisesta. Ihan siisti ja ihan suora :) Vauhti on aika maltillinen, mutta eiköhän tuo riitä.

Luoksetulo

Metallin tuontia putken kautta. Ekalla taas tosi vinoon, korjasin. Toisella tuli paremmin, vaikka edelleen lievästi vinoon.

Noutoa, osa 1

Noutoa, osa 2

Lopuksi oli pakko vähän aksajuttujakin... Puomin kontaktia tehtiin ensin pelkällä alastulolla, mutta sitten sain jostain päähäni kokeilla puomia kokonaisena. Autoin Luuta alkuun, mutta annoin mennä sitten ihan vapaana. Ekalla kertaa se hyppäsi tasaiselta alas. Hups, ei ihan näin. Sen jälkeen veteli puomia ihan hyvin, kunhan pääsi alkuun. Sen kanssa on tehty niin paljon tuota pelkälle alastulolle menoa, että tarjoaa sitä kovin helposti. Kontakteja se meni välillä pitkäksi, mutta välillä pyssäsi ihan näppärästi.

Epäonnistuneet jätän vaan palkkaamatta, tai sanon vaan höpöhöpöt ja otan uudestaan (tai odotan, että korjaa). Taas edellisen koiran kontakteista oppineena haluan pitää kontaktit mahdollisimman positiivisina, vauhdikkaina ja tässä vaiheessa "omaehtoisina". En halua, että koira pysähtyy kontaktille, vaan haluan, että se menee kontaktille ;) Toistaiseksi suunta vaikuttaa ihan hyvältä. Tarkkuus puuttuu vielä, mutta asenne on hyvällä mallilla. Videolta vaan huomaa, että itsellä on aika selkärangassa se koiran jarruttelu...

Luun yksi puomi

Vinokeppejäkin tehtiin muutama kerta. Aluksi yritin taas liian leveillä, jolloin Luu vain loikkii läpi. Aika pystyyn niitä pitää nostaa, että joutuu vähän pujottelemaan.