Aamulenkin jälkeen pienet humputtelut lähikentällä. Kuuma!

Luu aloitti seuraamisella. Paranee se siitä taas, kun vaan treenaa. Kovasti vaan tökkii edelleen, ja taaemmaksi saisi palata. Vasemmalle käännökset tuntuu toimivan nykyään ihan järjestäen. Kunnolla en niitä toki näe, mutta sivusilmällä näyttäisi tekevän hyvin.

Sitten setti maahanmeno, suora luoksetulo ja seisominen palkatta. Nää meni hyvin, paitsi ennakoi mun itse sanomia "käskyjä" jäävissä. Liikkeestä maahanmenossa jäi varmaan ensimmäistä kertaa ikinä pää ylös. Niinhän sen oikeasti kuuluisi maa-käskyllä jäädäkin ;) Luoksetulossa tosi hyvä eteentulo ja sivulle siirtymä.

Luoksetulon stoppeja maalinkierroilla. Teki musta aika lailla niin hyvin, kun tuosta vauhdista ja tuolla alustalla pystyy. Hiekka ainakin pöllysi. Yhden tein pian kierron jälkeen kaukana musta. Se toki vähän huonompi, mutta ok silti.

Muutama avoimen kauko peruutteluleikillä ja lelupalkalla. Luu oli juossut maalinkierroilla ihan hulluna, joten ei ollut enää terävimmillään. Nousi kuitenkin ihan kohtuuhyvin joka kerta.

Tuittu teki palkatta seuraamisen, istumisen, luoksetulon ja kaukot. Se oli tosi löysällä tuulella, varmaan vähän läkähdyksissä. Seuraamisessa roikkui mukana, istuminen ok. Luoksetulo hidas ja stopit valui. Kaukoissa tarvi muutaman lisäkäskyn ja tekniikka petti. Tein kaukoja niin kauan, että sain kaikki vaihdot onnistumaan kerrasta. Siitä sitten palkka. Loppuhumputteluna vielä muutama tolpankierto.