Valkkuryhmässä oli käynyt tänään harvinaislaatuinen kato ja oltiin treeneissä Sarin kanssa kaksin. Voisi sanoa, että oli ihan ruhtinaallisesti aikaa, ei tarvinnut munakelloja viritellä. Olikin semmoiset kunnon kyylä-bortsujen kokoontumisajot.

Luu sai olla kyylä nro 1 ja aloittaa. Kehäänmeno sujui jo paljon paremmin, Luulla alkaa olla vahva käsitys siitä, mitä siltä haluan, ja välillä se jopa toimii tämän käsityksen mukaisesti :) Palkkailin siirtymiä edelleen aika ahkerasti. Jonkun kerran jouduin korjaamaankin, mutta paranee koko ajan.

Ensin tehtiin idarista pelkkää seuruuta. Vähän keuli ja kiihdytti käskyistä. Pari settiä tätä, palkka kesken seuruun, kun oli siedettävämpi.

Luoksetulo suorana. Eteentulosta nami, muuten palkatta. Hyvä oli.

Ruutua, josta ensin palkkasin siirtymää vissiin pariinkin kertaa, sitten ekan merkin. Sari katsoi ruudun paikkaa. Nyt taas teki sitten ihan hyvin! Ekalla meni hienosti taakse, sen palkkasin. Sitten juoksutin muutaman kerran. Tokalla jäi aika keskelle (hyväksytysti kuitenkin), mutta sen jälkeen meni taas taaemmaksi. Enempää en sitten enää uskaltanut, vaan mentiin tyytyväisinä tauolle.

Toisessa setissä noutoja ja kaukoja. Ensin ohjattua, jonka lähetyspaikkaan siirtyminen on huisin vaikeata. Päästiin kuitenkin. Palkka ekasta merkistä taas, sitten molempien puolien nostot vauhtipalkalla. Vasen ensin ok. Oikean noston sohlasi ekan kerran, ei saanut kapulaa kerrasta suuhun. Tästä moitteet ja uusiksi, sitten oli tarkempi.

Tunnari myös vauhtipalkalla. Kapulat oli ringissä, Luu aloitti suunnilleen oman kohdalta, mutta kiersi ringin läpi. Ihan ok kuitenkin.

Hyppynoutamaan ei edelleenkään päässyt, vaan tehtiin pelkkiä alkuja ja heittelyä. Aloitukseen siirtyminen sujuu jo ihan katsekontaktissa ja sivulla tarjoilee kontaktia. Kerran valui heiton ja liikkurin käskyn jälkeen tosi matalaksi, kun en palkannut ekasta vilkaisusta. Tähän kaivataan siis edelleen asennemuutosta.

Kaukoista tehtiin M-S- ja M-I-aloitukset. Taas kuulemma pompsahti maasta istumaan nousussa, hmph. Epäilen, että tekee sitä vain tuolla, mutta toisaalta en näe sitä itse... Lähempää teki hyvin. Tehtiin muutamat vaihdot vielä läheltä, nyt aika kivasti.

Sitten tehtiin vielä Sarin ja Kurtin kanssa yhtä aikaa. Ensin muutama idarin asento erikseen. Hienosti ja varmasti kaikki. Vähensin jopa vähän apuja.

Kurt meni ruutuun, joten Luu sai treenata kontaktin pitämistä seuraamisessa. Kurtin ruutuunmeno ei vissiin olltu yhtään niin hienoa kuin Inton ruutuunmeno, sillä tässä ei ollut ongelmia. Vähän sentään painamista seuruussa ;) Tehtiin seuraamisessa myös temponvaihteluja. Aluksi taas venkoili hidastuksessa, mutta sitten skarppasi.

Noudon palautuksia tehtiin sekä tunnarilla, metallilla että ohjatulla. Lelupalkka jalkojen välistä kaikissa. Palkkasin myös ne, jotka jouduin korjauttamaan suoremmiksi, koska haluan nyt priorisoida asenteen. Vinoja tuli helpommin ohjatun kapulan kanssa...

Koska sitä aikaa vaan oli ja oli, senioriosastokin pääsi tekemään. Tuittu oli kovin touhukkaana, on se aika liikuttava. Perusasennot on vähän missä sattuu, mutta eipä sillä ole väliä :) Tuittu teki kaukoja läheltä, vaihteli vähän mitä sattui ja liikkui sinne ja tänne. Ruutuakin yritettiin, mutta se ei tahtonut tänään löytyä. Palkkasin kuitenkin :D Seuraaminen meni hienosti, samoin liikkeestä istuminen. Siivekkeellä tehtiin kiertoja, sivulletuloa, yksi stoppi ja yksi maahanmeno. Hyppynouto tehtiin tunnarikapulalla ja tasamaanouto metallilla. Urheasti Tuittu kantoi Luun painavaa metallia harvalla hammaskalustollaan :)

Loppuun tehtiin Luun kanssa yhdellä agihypyllä takaakiertoja ja lähetyksiä. Laitoin kiertoihin ensin apuriman, sitten tehtiin ilman. Rima 55 ja 65 cm. Voisi pyöristää paremmin, mutta piti riman kuitenkin joka kerta. Parit ristiin kierrätykset tehtiin myös twisteillä ja päällejuoksuilla Yhdessä twistissä tiputti ja yhdessä ilmeisesti liukastui ja tuli mahalleen riman päälle :( Rima antoi periksi vasta, kun toinen painava metallisiiveke (piru ne periköön!) liikkui pois alta, joten saattoi vähän tuntua. Mitään varovaisuutta ei koiran toimintaan luonnollisesti jäänyt.

Lähetyksissä yritin saada Luuta ymmärtämään, että sen pitäisi kääntyä sille puolelle, jolla ohjaaja on. Ei se oikein ymmärtänyt, joten näitä voisi tehdä lisää. Leikkauksia en tällä kertaa sotkenut mukaan, kun tämäkään ei sujunut.