Osa jää asemalle ja osa treenaa tokoa sunnuntaiaamuna 20 asteen pakkasessa. Katin ja Annen kanssa Hermialla. Aurinko lämmitti kivasti, vain varpaat jäätyivät. Ja treenisuunnitelmassa ei juuri namijuttuja ollut...

Luu teki ensin liikkeestä seisomisen käskytyksiä. Yhteen oli kuulemma reagoinut vähän takajalkojen askelrytmiä muuttamalla, mutta muuten hyvin. Toisella kerralla otin stopinkin, ihan ok.

Luoksetuloa. Stoppi kierrolla palkaten. Ekaa en kelpuuttanut, toinen vähän parempi. Sitten stoppi ja siitä luokse liikkuroinnilla, vauhtipalkka. Yksi kokonainen kisamaisesti. Annoin käskyn liian myöhään ja Luu pysähtyi lopulta varmaan viisi metriä merkin jälkeen. Liukuikin aika lailla. Eteentulo jäi kauas ja sivullesiirtymä aika huono. Eteentulo vielä ilman liikkurointia kierron ja stopin kautta, nyt jopa törmäsi vähän.

Noutoa. Kaikenlaista säätöä. Alkuun palkkasin kontaktista sivulla. Nosti kapulat edestä (kun eivät jääneet sopivaan asentoon) ja toi kaarrattaen. Ja nyt tuli sitten taas joka kerta vinoon. Turhaa oli siis sekin ilo. Nyt sentään korjasi hyvin uudella käskyllä, eli ilmeisesti joku käsitys alkaa olla. Nyt en niin nipottanut näistä (=palkkasin korjauksistakin), kun oli kaikkea muutakin. Kerran mälväsi kapulaa aika lailla. Yksi eteentulo kierron kautta oli ihan hyvä.

Viimeiseksi vielä kaukoja, joihin jouduin kaivamaan muutaman naminkin. Alkuja liikkurin kanssa. Palkkasin maahanmenot ja ekan nousun. Meni maahan pää pystyssä, mutta kerran laski maahan mun kävellessäni. Nousi kuitenkin kaikki ihan ok. Lisäksi parit vaihdot ihan vapaamuotoisesti.

Semmoista 160 pisteen tasoa, eli ihan tarpeeksi hyvin meni ;)