Lauantaina kisattiin viimeinen karsintakoe ikinä näillä nykyisillä säännöillä. Oli kiva päästä kotikokeeseen. Tuomareina olivat Riitta Räsänen ja Ralf Björklund.

Arvoin meille numeron 22. Oltiin Maijun kanssa taas peräkkäin! Koe alkoi yksilöliikkeillä ja lopuksi tehtiin paikallaolot kahteen kehään jaettuna. Riitan kehässä tehtiin ensin tunnari, idari, ohjattu ja kaukot ja Ralfin kehässä sitten luoksetulo, seuraaminen, ruutu ja hyppy. Kehään piti siirtyä suoraan. 0-koiran tehdessä kakkoskehä oli pidempi, mutta kun seuraamista lyhennettiin vähän ja Ralf oli arvosteluissaan ripeämpi, ero tasoittui, eikä odotusaikaa onneksi tullutkaan.

Ekassa kehässä tuli tosi pitkät välit, kun Riitta arvosteli :) Olin onneksi huomanut tämän ja osasin varautua. Sain aika kivasti pidettyä Luun hallinnassa.

Tunnari 10 - Oma toinen vasemmalta, mutta malttoi nostaa heti!

Rauh. aloitus. Siisti es. meno, tarkka nosto, hyvä paluu. Tiukka ote +

Zeta 9 - i-m-s. Joka karsinnassa oikeat asennot, jes! Seuraaminen oli parempaa, mutta edelleen hajoili vähän. Maasta mukaanotossa meinasin astua Luun päälle ja kompuroin, mutta ei onneksi näyttänyt niin pahalta.

Hyvä istu. Alas ok, suora, nop. Hyvä seiso. Kivaa seur.

Ohjattu 9 - Meidän parhaat ohjatun pisteet karsinnoissa. Oli kyllä ihan siisti, ei edes kaarrottanut nostossa pahiten, vaikka oli oikea puoli.

Rauh. aloitus. Hyvä merkki. Sähäkkä es. meno, hyvä nosto. Nätisti sivulle, onko suora?

Kaukot 7,5 - Kaukot mokasin itse :/ En ollut katsonut liikkurointia ja jotenkin mielessäni oletin, että ensin lukee maahan, ja sitten vasta liikkuri kääntää istun. Istu olikin jo valmiina, kun liikkuri nosti taulun, ja sitten panikoiduin ja annoin käskyn kamalan hätäisesti. Samaan aikaan tuli vielä jotain taputuksia tms. ääntä ja Luu vain nytkähti hämmentyneenä. Nousi onneksi toisella käskyllä, tosin huonommin, ja saatiin loput tehtyä. Tekniikka ei ihan täydellinen parissa vaihdossa.

Paikka pitää. Varovaiset vaihdot.

Luoksetulo 10 - Ohhoh! Tuli kyllä nyt lopun paremmalla vauhdilla ja asenteella, vaikka alkoikin taas kääntyä perusasentoon liian aikaisin.

Seuraaminen 8,5 - Ei parasta Luuta, mutta parempaa kuin Seiniksellä. Alussa enemmän haahuilua, paransi sitten. Paikka valui välillä eteen.

Käännöksissä vino pa, ohj. ja koiran etäisyys vaihtelee

Ruutu 10 - Ihan kiva :) Stoppi valui ja näin, että ainakin toinen takatassu oli nauhalla. Uskalsin kuitenkin luottaa siihen, että tekee maahanmenon eteenpäin.

Hyppynouto 9 - Palautti ihan kivalla asenteella, mutta vähän vajaaksi.

Vino pa

Yksilöliikkeiden jälkeen oltiin neljäntenä ja paikallaolot sai jännätä, että päästäänkö ihan palkinnoille ;)

Paikkamakuu 10

Kaikki ok

Istuminen 10 - Jee, ilmeisesti oli pitänyt tassut!

Loppupisteet 296,5, KP ja 2. sija :)

Video

Sunnuntaina unohdin laittaa joukkuehakemuksen :p Mutta kiitos Oulun luoksetulon nollan, ei meidän keskiarvo olisi riittänytkään.