Tiistaina Syyn valkkuaksat Hannan treeneissä. Olin valkannut radasta pari pätkää, joihin keskityttiin.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Ensin 1-10. Alku meni hyvin, jäi hyvin kolmosen takaakiertoon. Kutosellekin irtosi ja kääntyi kivasti, paitsi sitten loogisesti jollain kolmannella toistolla jäi pyörimään :D Sitten vauhtipätkää esteeltä 13 eteenpäin. Kolmelletoista irtoaminen takkusi, vaati aika paljon tukea. Muuten esteelle 21 ei radanluvussa mitään ongelmaa, mutta rimat... :/ Varsinkin 17 tippui monta kertaa, kun olisi pitänyt luukutussuoran jälkeen nostaa takajalkoja vähän huolellisemmin. Hyvä treeni, näitä tarvitaan lisää!

Keskiviikkona käytiin päivätreenailemassa hallilla, siellä kun oli vielä mukavan viileää. Lämpällä ja jäähkällä vaan järveen viilenemään, niin hyvin sujui helteellä treenaaminen :) Syy teki ensin tokojuttuja. Kokonaisuussettiä ja jotain juttuja erikseen. Parin kosketusalustan ja tötsän kanssa tehtiin alkeellista erotteluakin. Kierto oli vaikeampi, mutta treeni ei mennyt Syylle liian vaikeaksi ja se selviytyi :)

Luu sai höntsäillä rally-juttuja. Koitin opettaa sille puolenvaihtoa edessä ja saatiin haastavassa aiheessa ehkä jonkunlainen läpimurto. Olisi vaan vähän helpompaa, jos koira ei tekisi niin paljon asioita niin nopeasti. Luu teki myös jotain aksajuttuja, ainaskin puomia namimaatin kanssa ja muutaman vaikean kepeillelähetyksen. (Ei ollut Luulle vaikeita.)

Syy teki vielä puomia ja keppejä, kun ne jäivät eilen väliin. Puomilla ensin käännöksiä. Kun sitten tein samaan suuntaan suoria, niin jäi tosi paljon kiinni siihen edelliseen palkan paikkaan. Kepit meni hyvin.

Perjantaina vähän vastaava setti. Syylle samantapaiset tokotkin. Tunnarissa saatiin jo monta hyvää palautusta, kun oma oli väärien vieressä.

Luu ei päässyt aksaamaan, mutta jotain rallyjuttuja taas tehtiin.

Syy teki aksassa puomia suoraan. Nyt meni hyvin, ekan huonon jälkeen pelkkiä osumia. Treenattiin myös vinoja hyppyjuttuja putkella ja kahdella hypyllä. Muuten meni hyvin, mutta takaakierto oli vaikea ja siinä tiputti myös rimaa, kun tulee liian tiiviisti. Vaikka hallissa ei niin kuuma ollutkaan, niin Syy kyllä läkähtyi nopeasti, joten paljoa ei pystytty taaskaan tekemään.