Tänään on väkisin meinannut iskeä migreeni, mutta nappia vaan naamariin ja tokoilemaan. Vähän siellä piristyi, vaikka taisin käydä vähän hitailla. Oltiin Loukonlahdessa Maijun, Miinun ja Sannan kanssa.

Tehtiin Luun kanssa aika lyhyt ja leppoisa treeni. Ensin luoksetulon eteentulon suoruutta. Muutama toisto kierrosta niin, että otin sivulle asti. Joka kerta suoraan (tai maks. sen ihan vähän vinoon, mutta ajatus oli suora). Sitten kokonaisena ja liikkuroituna. (Stoppiin vartaloapu, mutta oli huono.) Suoraan tuli, palkka eteentulosta.

Tunnari hetsauksella. Oli nopea, meinasi napata kerran viereistä. Tehtiin vielä toinen, halusin kokeilla meneekö jo yli ja napsii. Teki ihan samalla tavalla, oli lähellä nostaa viereistä, mutta ei nostanut.

Merkki-ruutu-leikkiä. Olin itse n. puolivälissä. Jäi monta kertaa ensin liian eteen ja korjasi sitten. Palkkasin, kun onnistui kerran menemään suorilta tarpeeksi taakse.

Paikallaoloista tehtiin lyhyt istuminen, jossa Luu ehti silti kuikuilla. Makuista pariin kertaan alku ja loppu. Maahanmenot ok. Ekalla kertaa annoin nostossa ihan pienen jalka-avun, toka kerta ilman. Hyvin nousi.

Tehtiin Luun kanssa vielä muutamia kaukoja läheltä. Nyt pystyi tekemään ihan järkeviä, vaikka muuten oli tänään vauhtia tassuissa ihan riittämiin.

Nipsu tuli meille viikoksi hoitoon ja sekin oli mukana. Pikkukoirat saivat hengailla nutrsilla treenien ajan, kun oli niin hyvä ilma. Nipsukin jopa kykeni makoilemaan ihan iisisti. Tuitun piti vahtia ahkerasti ja ilmoittaa ohikulkijoille, että meillä ois nyt treenit täällä. Nekin saivat sitten treenata lopussa pikaisesti. Tuittu teki palkatta lyhyen seuruun ja liikkeestä istumisen ja sekoili sen jälkeen luoksetulossa ihan urakalla. Nipsu harjoitteli seuraamista ja sivulletuloja.