Kun ei aksaamaankaan päässyt, niin sovittiin Maijun kanssa tokotreeni- ja metsälenkkitreffit. Treenattiin Multsulla ja lenkkeiltiin Sääksjärvellä.

Luu aloitti. Tehtiin seuraaminen, maahanmeno ja seisominen koemaisesti putkeen. Seuraaminen oli suht rauhallista, vähän tökki päällä. Molemmissa jäävissä ennakoi liikkurin käskyt :( Loogisesti vielä maahanmenosssa jääden seisomaan ja seisomisessa mennen maahan. Korjasin nämä heti ja tehtiin liikkeet loppuun. Palkkaamisen jälkeen vielä molemmat niin, että palkkasin seuraamisen, kun Maiju huuteli käskyä. Maahanmenossa yritti taas ennakoida, seisomisessa osasi jo. Tääkin on vaan unohtunut, kun ei olla treenattu.

Toisessa setissä ruutua, kun se oli vielä tuulessa ja tuiskussa paikallaan... Ensin kävin näyttämässä ja jäin matkalle lähettämään. Luu meni vasemmasta sivusta sisään ja haahuili paikan kanssa. Tästä vaan nami, kun osui kuitenkin oikeaan. Toisella jäin ruudun vasemmalle puolen. Nyt nappipaikka, mutta lähti kehuista nuuskimaan maata...?! (Siellä saattoi olla Ellin muruja.) Lähetin vielä kerran voittajan tyyliin, se ihan super.

Kolmannella kierroksella luoksetulon stoppeja, kaukoja, noutoa ja tunnari. Ensin yksi stoppi maalinkierrolla, ihan ok. Tuli niin lujaa, että luisti, mutta yritti tehdä oikein. Sitten kiinnipidettynä. Ekan stopin otin aika lähelle mua, ja se oli ihan hyvä. Seuraava kauempana, ja teki heti eri tekniikalla. Pysähtyi kyllä ihan siedettävästi, mutta teki stopin askeltaen, eikä yrittänyt mun mielestä vaan tarpeeksi. Otin uudestaan, sama juttu. Seuraavan otin taas lähempänä mua, ja teki lukkojarrtutuksena. Niin vaikeaa näiden kriteerien kanssa... En vaan haluaisi millään hyväksyä tuota teputtamista, koska sitten en voi mitenkään kontrolloida sitä, kuinka pitkälle se teputtaa.

Kaukojen alkua tehtiin ensin hillumisesta ja siitä vaivihkaa kisamaisesti. Nousi joka kerta kerrasta, mutta koemaisesti jätettynä ei yhtä täpäkästi. Ihan hyvin silti. Peruuttelusta tms. istumiset oli joka kerta oikein hyviä.

Yksi nouto koemaisesti, paitsi palkkaus taas kontaktista. En muista, ollaanko kokeen jälkeen tehty tätä kertaakaan loppuperusasentoon asti, nyt tehtiin. Irrotus ok, sivullesiirtymä aavistuksen vajaa. Niin, ja luovutusasento suht suora.

Tunnarissa ympyrä, kapulat muutamassa metrissä. Jäin lähetyspaikkaan. Nosti melkein yhtä väärää, muuten hyvin. Tuuli tosi voimakkaasti, Luu puolustukseksi mainittakoon. Tuonti on hidas ja vähän epävarma, mutta sen aika on sitten joskus...

Tuittu teki pikaisesti liikkeestä istumisen, vähän kaukoja ja noutoa. Nyt Luun puukapula painoikin tosi paljon ja oli vähän vaikeaa tulla sivulle, kun epätasapainoinen ote veti päätä vinoon ;)