Yritettiin pitää aksan suhteen kevyempi treeniviikko. On vaan vaikeaa, kun ois kauhee motivaatio tehdä ja ihan hulluna treenattavaa :D

Tiistaina oltiin rally-tehoissa, joissa tehtiin Smartdog-testistä tuttua eleiden luku -osiota. Syy sai silloin testissä tästä lähes täydet pisteet, mutta nyt oli tosi huono. Se selvästi turhautui odotteluista, varsinkin kuppien sekoitteluvaihe kesti sen mielestä tuskastuttavan kauan. Yhdessä vaiheessa selvästi luuli, että tässä tehtävässä nami on oikeanpuoleisessa kipossa, jos on, ja sai tästä tietenkin vahvisteen, koska siellä se oli tai ei ollut. Välillä taas malttoi katsoa eleitä. Eipä tämmöiset testit hyvinkään suunniteltuina välttämättä testaa sitä, mitä ihminen ajattelee, koska moninaiset ovat koiran päättelyn tiet.

Jäätiin sitten vielä keskenämme treenaamaan ja tehtiin vähän tokoa, vähän rallya ja vähän aksaa. Tokossa on tehty jotain ehkä luoksetulon stopiksi joskus jalostuvaa stoppia korokkeella. En tiedä, jalostuuko miksikään, mutta siitä on tullut ihan Syyn lemppariharjoitus :) Aksajutuista tehtiin keppien umpikulma-aloituksia ja takaakiertoharjoituksia tällä kertaa useamman siivekkeen taktiikalla. Kepit meni oikein hyvin!

Keskiviikkona Hanna oli koutsaamassa eskaria. Treenattiin ulkokentällä vesisateessa ja myrskyssä. Mutta rata oli kiva ja säästä huolimatta oli kivaa! Syykin oli oikein kiva! Puomi skipattiin sateen takia ja putkiakin vähän varottiin, mutta hyvin riitti treenattavia pätkiä. Keppikulmakin saatiin onnistumaan ilman verkkoa. Paitsi sitten lopputreenistä alkoi taas oikoa. 7-wrappiin ja 22-päällejuoksuun jäi aika kivasti. Päällejuoksukin alkoi vaan tökkiä toistojen myötä, kun tehtiin tuota kohtaa useampi kerta. Mysteeriksi jäi, minkälaisen ohjauksen 23-24 olisi tarvinnut sopivaan käännökseen, kun lopputulos vaihteli sen verran kirjavasti :D Kerran meni just hyvin, kun en sanonut mitään, mutta seuraavalla samanlaisella taas levisi, jarrulla kääntyi liikaa, mene-käskyllä irtosi liikaa jne. 15-16-irtoaminen ja takaaleikkaus hypylle 26 meni vielä plussien puolelle!

vko21_Hanna.jpg

Torstaina oli pelkkien sileiden lajien vuoro, kun tokoiltiin ja rallyiltiin ennen aksakoulutusta. Menin ja ilmoitin Syyn rally-kokeeseen, joten nyt on vaan pakko työstää isoimpia haasteita, eli kokonaisuuksia ja liikkeellelähtöjä. Tehtävistäkin eteentulo vaatii vähän tekniikkatreeniä.

Lauantaina vastaava setti ja lisäksi puomia ulkokentällä. Jälkimmäinen meni kyllä harvinaisen huonosti. Vauhdilla koko puomi tehden vain _yksi_ tosi hyvä osuma. Suurin osa huonoja osumia toisensa perään ja taisi siellä tulla muutama hutikin. Palkkaan ylös jäävät osumatkin (hyvät vaan paremmin), mutta yleensä ne paranee toistojen myötä. Nyt siis toisti samanlaisia vaan. On tää kyllä kans yksi laji. Vähän hullu pitää ihmisen olla.

Sunnuntaina Syy veti lonkkaa kotona, kun itse oli kouluttamassa ekalla RiimTiim-leirillä! Hienoa päästä vihdoin tositoimiin kaiken suunnittelun ja palaveeraamisen jälkeen! Koko porukasta välittyi hyvä fiilis ja palautekin on ollut pääosin tosi positiivista. Ihana huomata, että aherrus ei ole ollut turhaa! Tästä tulee vielä hyvä setti :)