Ei ollut migreeniä maanantaina! :D Vissiin tarpeeksi rauhallinen viikonloppu vaihteeksi. Valkkutokot kuitenkin. Vaikka ulkona on tosi ankeaa, niin hallissa on näillä keleillä ihana treenata. On vaan niin huippua, kun tarkenee treenata ilman hanskoja. Elämän pieniä iloja.

Ensin pätkä seuraamista kisamaisesti ja palkatta. Muutama kerta piti kyllä huomauttaa/korjata jotain, kun mopo keuli.

Sitten tunnari. Rivi, oma toinen vasemmalta. Ekalla muuten ok, mutta suu kävi kyllä todella lähellä ekaa. En ehtinyt puuttua. Toisella oma toinen oikealta. Nyt taas sahasi oman ohi, joten kutsuin pois. Uusinnalla hyvä.

Ohjattua, jossa häiriöitä palautukseen. Ei muuten mennyt leluilla houkutteluihin ym., mutta vähän väisti mun vieressä olevaa Maijua sivulle tullessa. En ainakaan nähnyt kapulan korjailuja, ainakin irrotuksessa ote pysyi hyvin.

Liikkuroidusti ehdittiin tehdä vielä vähän luoksetuloa. Tässä tulikin hassu juttu esiin, nimittäin Luu lähti KAKSI kertaa liikkurin käskyn jälkeen. Hallissa oli tosi paljon hälyä ja tuulen huminassa huono kuuluvuus, joten ei varmaan vaan oikeasti hahmottanut oikeaa käskyä. Mistään hytkyistä tai hämyistä se ei kuitenkaan lähtenyt. Tehtiin yksi suora luoksetulo ja yksi stoppi vartaloavulla.

Itseksemme jatkettiin metallilla hypyn kanssa ja ilman. Jotenkin hidas sivullesiirtymä, on musta tehnyt parempia. Nostot oli aika näppäriä. Hyppy oli tosin niin reunassa ja lähellä yleisöä, että ei juuri mahtunutkaan kaarrattamaan. Pitäisiköhän tätä hyödyntää, hmm...

Kaukoja. Nyt pystyi tekemään aika hyvin, kiva.

Lopuksi paikallaoloja. Pari lyhyttä makuuta, eka silleen ex tempore, kun porukka vaan alkoi jättää koiria riviin. Toka liikkuroidusti. Näissä taas yhtäkkiä ongelma pään maahan laittamisen kanssa. Lopulta jo vähän hermostuin ja sitten alkoi leuka tipahtaa. Nousut ihan hyviä.

Istumisessa Luu näytti alkuun vähän ahdistuneelta, en keksinyt miksi. Ehkä siitä härdellistä johtuen.

Loppuhöntsäilyissä vielä ruutua. Vähän merkin palkkailua ja sitten pysäytyksiä ennen ruutua. Kerran jätti ihan törkeästi tottelematta ja valui ruutuun asti, muuten ok. Niin, ja aluksi lähti sitkeästi ruudun sijasta viistoon merkkiä kohti. Jostain syystä lukitsi sen, mutta varmaan osittain myös vähän väisti ruudussa ja matkalla sinne treenaavia koiria. Saatiin myös hyvää malttitreeniä merkillä, kun muut lähettelivät samaan aikaan omia koiriaan ruutuun.

Meitä oli kaikki kahdeksan paikalla, joten ihan hyvää häiriöhässäkkää taas, kun kaikki treenasivat lopuksi yhtäaikaa :)