Maanantain valkussa kenraalitreenit. Tiistaina oli pakko pitää lepopäivä treeniputken (ja migreenin...) takia ja tänään mennään vain aksaan, jos ohjaajan pää kestää.

Tehtiin ensin paikallaolo. Istuminen ihan ok, kävin palkkaamassa maahanmenon. Makuussa laittoi jossain vaiheessa pään maahan :p

Oman vuoron alkuun seuraamista liikkuroituna. Ihan siedettävän tuntuista. Juoksussa taisi yrittää valahtaa eteen, mutta korjasi tamppauksella.

Ruutua niin, että lelu merkittömän takana. Yksi toisto myös ilman etulelua. Meni suht suoraan, mutta ennakoi stoppia. Se on kuitenkin tässä vaiheessa pieni paha. Ruutuun ihan hyvin.

Kiertonoudossa Miia häiriköi heiluttemalla lelua tolpalla. Tämäkin pisti ihan tarpeeksi pasmoja sekaisin. Lopulta meni kyllä tolpalle, mutta väisti lelua ja kiersi väärää puolta yms. Muutama kerta piti tehdä. Sitten kokonaisuutena ilman häiriöitä. Oikea, ihan ok.

Tunnarissa ok etsintä, mutta taas palautus ravilla! Uusin pelkän palautuksen ja sitten tehtiin kokonaan uudestaan. Nyt ok. Hyvä, että tekee tuota treeneissäkin, niin on joku mahdollisuus korjata!

Vielä ehdittiin zeta. I-m-s. Maahanmenoon ihan pieni apu, oli hyvä ja siitä nami.

Loppuaikaa jäi ihan reilusti, mutta kaikki tuli käytettyä.

Luoksetuloa lopusta ketjutettuna. Kun otin alusta, niin ei reagoinut toppiin mitenkään. Tuli siis ihan tasaista vauhtia läpi ja sivulle :D Nauroin niin, että en pystynyt edes reagoimaan mitenkään. Sen jälkeen pysähtyi sentään jotenkin.

Vähän kaukoja merkinkierto-Ihme-häiriöllä. Ihan kivasti.

Eteenmenoja taas kentän laidoille kylvetyillä leluilla. Nää menee jo aika kivasti, alkaa saada ideasta kiinni. Eihän se silti tyhjään vielä osaa... Ruutu tullaan siis todennäköisesti nollaamaan, ellei merkittömän takana ole taas säkällä jotain merkkiä niinkuin edellisessä kokeessa.