Eilen oli sitten Tuitun omat treenit. Oltiinkin kolmistaan Katin ja Maijun kanssa, joten kahden tunnin treeniaika riitti mainiosti. Jostain kumman syystä olin kotona kuitenkin vasta puoli yhdentoista aikaan... (Treenit siis 19-21)

Maiju viritteli pari semmoista suht helppoa rataa, joilla sai kuitenkin muutamassa paikassa vähän kiirehtiä. Tuittu otti ensimmäisellä lähtöyrityksellä ritolat, joten päätin jättää sen kentälle keskenään ja mennä laidalle katsomaan, kun Maiju treenasi Ellillä. Ellin juostessa Tuittu sitten pikku hiljaa hilautui meitä kohti, muka vaan maata haistellen. Uudella yrityksellä se sitten tuli yhteistyökykyisesti mukaan ja pysyi lähdössä. Vauhtiakin tuli toistojen myötä ihan kivasti.

Radoilla ei sinänsä ollut mitään erityisen hankalaa. Paria ohjauksellista juttua vähän kokeiltiin ja toisella pätkällä Tuittukin huiteli jonkun verran omiaan. Ihan positiivisessa mielessä kyllä ;) Paitsi että se tuli kerran renkaan kehikosta, taas. Mutta oli ihan hauskaa, kivaa kun sai juosta ihan tosissaan :)

Lopuksi innostuttiin humputtelemaan ja vaihdeltiin koiria. Mä menin Intolla yhtä pätkää, joka ensimmäisten epätoivoisten yritysten (jotka johtuivat siis vain siitä, että olin jo vaihtanut kengät, enkä päässyt juoksemaan kunnolla...!) jälkeen meni jopa ihan hyvin. Kati saatiin kokeilemaan Elliä. Kuulemma aika huvittava kokemus. Siltä se kyllä näyttikin :D Ei vaan, hienosti menivät, kun homman juju alkoi löytyä.