Launtaina melkein asuttiin hallilla. Aamupäivällä oltiin Luun kanssa Vitikankaan Tiian koulutuksessa, jota jäin sitten vielä katselemaankin. Illalla taas oli Tanjan korvaustreenit, joihin menin Nipsun kanssa. Molemmat treenit mentiin isolla, kahdesta kentästä yhdistetyllä radalla, joten pääsi todellakin juoksemaan! Kivaa! Illalla vähän tuntui jaloissa, kun verkkojakin kertyi ihan jokunen kilometri.

Tiian rata oli vauhdikas ja sen verran simppeli, että päästiin Luun kanssa pätkissä loppuun. Takaakierrot ja Tiian pakkovalssi-valssit tuottivat eniten päänvaivaa, lisäksi Luu ei malttanut hakea putken jälkeen keppejä. Alku oli myös ensin vaikea, kun Luu kaahotti kolmoshypystä ohi, mutta saatiin muutamalla yrityksellä ja yhdellä palkkauksella sujumaan. Muuten menikin ihan kivasti ja päästiin vähän kiihdyttelemäänkin :)

Takaakiertoihin Tiia ehdotti kokeilemaan tötsiä, ei ole niin vaikea "häivyttää" kuin rimat (jotka eivät ole varsinaisesti auttaneet mitään). Ja noita pakkovalssi-valsseja voisi treenata molempien kanssa. Varsinkin Nipsun kanssa luulisin säästäväni niillä aikaa, kun pystyisi vaan tekemään sujuvasti.

Kooste

Syy ja Pokka pääsivät painimaan kolmatta päivää peräkkäin. Ihan ei lähtenyt samalla tavalla, oisko jo vähän väsyttänyt? Mutta tappeluksi ei taaskaan mennyt :)

Illemmalla Tanjankin radalla sai juosta. Varsinkin kun menin Nipsun kanssa :) Keskityttiin ensin erikseen puomiin ja saatiinkin Tanjalta siihen jotain uusia ajatuksia. Tehtiin muutama toisto taputuksella ja palkkauksella.

Radalla ei ollut mitään isoja ongelmia, pientä säätöä muutamassa kohdassa. Sai kyllä tosiaan pinkoa jalat hapoille (mikä nyt ei toki tällä kunnolla vaadi paljon :D ), kivaa vaihtelua pikkukentällä pyörimiseen.

Käytiin illalla Syyn kanssa hallissa ihan kentällä vähän leikkimässä. Hyvin sujui kahdella lelulla. Osasi myös yllättävän pätevästi lähteä kuolleelle lelulle, joka oltiin heittämisen sijaan jätetty :) Vähän myös namiseuraamista ja siinähän se meidän treenirepertuaari on toistaiseksi ollut.

Päivän päätteeksi Syy pääsi painimaan vielä Kyynkin kanssa. Kokoero ei paljon painanut, kun Syy harhautteli isompaansa näppärillä stunt-tempuillaan :D Kiskoivat myös pitkään lelua. Kivaa, kun on paljon pentukavereita!