Keskiviikkona aksattiin Nipsun kanssa. Paula oli koutsina ja oli kiltisti toteuttanut kaikenlaisia ryhmäläisten toiveita :)

Nipsu teki aika kontaktipainotteisesti, palkkasin varsinkin puomia. Nopea se ole edelleenkään, mutta nyt meni jo paremmin kerrasta alas asti.

Radan alussa takuttiin ihan huolella aa-putki-erottelun kanssa. Nipsu lipesi harvinaisen helposti putkeen, jos yhtään katsoin sitä, liikuin, käännyin tai mitään... Meinas jo hermostuttaa, ja kun lopulta sain sen aalle, se teki taas täydellisen 2on 2offin :p (Miksi se ei voi tehdä tuollaisia puomille...?!) Sitten piti taas hulluna vedättää lelulla ja muuta, että sain sen tulemaan läpi. Hassu koira.

Poispäinkäännös kepeille oli ensin ok, mutta sitten alkoi vähän ennakoida ja oikoa. Sen jälkeen oli vähän kökkö takaakierto, jossa en ehtinyt kunnolla twistiin, mutta pakkovalssikaan ei ollut järin sujuva. Molemmista selvittiin kuitenkin, joten ei jääty hinkkaamaan. Muuten olikin semmoista mukavan sujuvaa menoa, sitähän me kysyttiin :)

Ja radalla oli myös pöytä! Nipsu osasi. Ollaan meinaan joskus vuosia sitten jopa treenattu sitä ;)