Tänään suunnattiin aamu(päivä...)treeneihin Suolijärven parkkikselle. Hyvät lenkkimaastotkin vieressä :) Tuittukin oli mukana ja köpötteli lyhyen lämppälenkin. Olen ollut yskän aikana sen kanssa tosi varovainen ja se on ulkoillut monta viikkoa vain ihan lähimaastoissa.

Luun kanssa ensin ruutua. Pari eteenmenoa pallonheitolla, ei ennakointia. Ruudussa aina lelu takana, välillä pysäytin ja välillä annoin mennä.

Sitten jäätiin taas vaihteeksi fiksaamaan noudon palautuksia niin, että lopulta tuli melkein itku turhautumisesta. Viimeistään siinä vaiheessa, kun otin seuraavaksi tunnarin, jossa palautus huononi heti potenssiin sata. Sitten fiksattiin palautusta tunnarin kanssa, vähän eri tavalla.

Tehtiin myös ohjattua kokonaisena. Kapulat nyt ihan hyvin näkyvillä. Yhden noston sähläsi. Eka palautus oli jopa aika kiva, mutta toinen taas huonompi. Nyt oikeasti pitäisi vaan malttaa vahvistaa asennetta näissä, koska tekniikkaa en saa korjattua. Kriteeri on vaan liian epäselvä. (Jos yritän, asenne huonontuu ja lopputulos on pelkkää huonoa.)

Vähän seuraamista, jossa Luu oli aika kiva.

Ja loppuun ruutu kokonaisena, paitsi vapautin matkalla lelulle (joka oli jätetty aikaisemmin).

Syy teki ensin seuraamista, jossa jouksua ja kaikkia käännöksiä. Ei yhtä aikaa ;) Juoksussa tuli vähän enemmän pomppua ja muuta, joten ei se ehkä niin helposti mene. Hyvääkin pätkää kyllä. Oikealle käännökset ja täyskäännökset alkavat olla kivalla mallilla. Vasemmallekin meni hyvin pyörimisellä.

Sivulletuloissa käden tökkiminen on vähenemään päin. Sehän oppiikin jotain! :D

Ruutua taas pari kertaa. Nyt oli haastetta, kun matkalla oli yksi merkki ja ruudun suunnassa treenikamat. Sinne juoksikin ensin, mutta sen jälkeen löytyi oikea paikka. Tääkin tuntuu olevan tämmöinen tyyppi, joka kyllä yrittää, vaikka ei yhtään tiedä, mitä on tekemässä <3

Jääviä peruutellen ja vähän sekaisinkin. Samoin kaukojuttuja, joita on tehty pääasiassa kotona.

Noutojutuista vähän kaikkea. Uutena kapulan nosto edestä ja palautus käsikosketukseen. Nää oli hyviä! Vauhtinoudoissa mälväsi kapulaa :p

Syy oli taas ihan mukavan tuntuinen. Ailahtelee se, mutta nyt pysyi koko ajan mukana. Paitsi kerran kävi haukkumassa yhden sedän, joka yllätti mutkin kävelemällä ihan siitä läheltä auton ja meidän treenin välistä. Ehkä siitäkin vielä jonain vuonna tulee yhteiskuntakelpoinen.