Viime viikolla peruuntumisten teema jatkui, kun tunsin maanantaina sellaista ihan pientä karheutta kurkussa. Päätäkin särki, mutta se osoittautui sittemmin ihan migreeniksi. Koska nämä ajat, niin piti kuitenkin perua koulutusvuoro ja omat treenit, ja varmuuden vuoksi peruin vielä seuraavan päivän rally-treenit.

Keskiviikkona päästiin sitten aksaamaan. Meillä on hallilla nyt koronan takia aina viikon säilyvät valmiit radat, joten tehdään niitä eskarissakin. Syyn kanssa askarreltiin näiden harmaiden numeroiden kanssa (paitsi 10 tehtiin takaakiertona). Tavoitteena oli taas tehdä ensin pätkiä ja saada ne sitten yhdistettyä. No, ei onnistunut. Pätkät saatiin onnistumaan, vain nelosputkeen irtoaminen tökki ensin. Ja puomi oli (odotetusti) vähän mitä sattuu, koska halusin treenata jatkon poikkarilla. Keppikulmaa treenattiin helpotettuna, mutta sekin meni lopulta putken kautta ilman verkkoa. Koko rataa yrittäessä jumahdettiin hypylle 8. Ensin Syy kääntyi siltä putken väärään päähän, sen jälkeen tiputti rimaa, koska taisi edelleen ajatella sitä putken vasenta päätä. Siitä ei sitten päästy eteenpäin, kun aika loppui ja Syykin alkoi väsyä.

vko49.jpg

Torstaina käytiin hallilla tekemässä jumppia, rallya ja vähän tokoakin. Syy teki suht asiallisesti muutaman tokojutunkin, kun oli ensin saanut touhuta kaikkea muuta.

Perjantaina taas rallya, tokoa ja vähän aksaa. Luun kanssa pitäisi varmaan käydä ajatuksella taas kaikki tehtävät läpi ja miettiä, mitkä jutut otetaan tarkempaan syyniin. Nyt on mennyt taas aika höntsäilyksi, kun ei ole tietoa kokeisiinkaan pääsystä. Eteentuloa seisten on sentään vähän edistetty.

Syyn kanssa palattiin aksassa keskiviikon radalle ja yritettiin uudestaan sitä kokonaisuutta. Nyt päästiin kasista eteenpäin, mutta pikkujuttuja tuli molemmilla kahdella vedolla, mitä tehtiin. Ekalla pyörimiset esteillä 14 & 15 ja tokalla vika rima. (Keppejä ei yritetty tähän yhdistää.) Uusittiin vielä loppurata onnistuneesti ja siinä oli Syyn treeni. Yritetään nyt päästä hyödyntämään näitä valmiita ratoja ja jakaa saman radan treenaaminen kahteen kertaan. Viikosta meinaa kyllä loppua päivät, kun sitä treenattavaa olisi muutenkin...

Viikonloppuna lepäiltiin ja lenkkeiltiin.

20201205_202230.jpg