Valkkuageissa tehtiin tekniikkaa, Soile koulutti. Teemana oli sylkkäri ja vähän poispäinkäännöskin. Jes, niissä me ollaan (tai mä olen?) huonoja! Tehtiin muutamalla esteellä ja ensin palkattiin sylkkärikäteen tuloa ja kääntymistä. Nipsulla oli ajatukset kovasti esteissä (Nipsulla!). Käteentulo saatiin paremmaksi palkalla, mutta vaikeinta oli kiepsahduksen jälkeen. Nipsu lähti sitkeästi hypylle ilman lupaa ja käännös levähti. Sinkosi myös mihin sattuu, jos ranneliike ei pysynyt ihan minimaalisena. Poispäinkäännökseenkin jouduin vetämään ihan hulluna. Aika monta toistoa ehdittiin tehdä, mutta jestas, että oli vaikeaa! Eikä se hyvältä tuntunut missään vaiheessa. Tuntui, että itse vaan kyykin ja vedin koko ajan :D

Toisena treeninä itsenäisesti tehtävänä oli se Mouwenin keppihomma, jota siis olin treenannut jo. No, nyt ei sujunutkaan yhtä hyvin. Nipsu oli jotenkin tosi keskittymätön ja ehkä itselläkin turhan luottavainen asenne. Viimeksi se ei ottanut sitä hämyhyppyä kertaakaan, nyt vaikka kuinka sitkeästi. Sain sen hypyn ohi, kun Lea seisoi hypyn edessä...

Ehdittiin tehdä myös puomia ja keppihöntsäilyä. Aika kaukaa Nipsukin osaa avokulmaan irrota, kun sen saa hetkeksi ajattelemaan :)

Kotiin päästyäni lähdin vielä Luun kanssa lähikentälle tokoilemaan. Vähän laiskotti lähteä ja vettäkin satoi, mutta kummasti piristi taas :)

Alkuun vähän kaukoja. Käskytin myös kyljittäin tai selin Luuhun päin, katsoen kuitenkin. Ensin vähän ihmetteli, mutta sitten teki kivasti. Normisti tehtynä oli nihkeä istu-seiso-vaihdoissa.

Pientä seuruupätkää. Aika paljon askelsiirtymiä. Huomasin, että kun tekee hitaassa käännös & seis vasemmalle, Luu jää tosi helposti vinoon - jää jotenkin se hitaus päälle. Näitä siis treenattiin. Alussa punki myös vähän eteen, mutta sain paikkaa kivasti taaemmas.

Metallilla pitoa ilman nostoja ja palautuksia kierrolla. Kiva asenne näissä, vähän jopa kiskoi kapulaa kädestä :) Palautuksissa tuli isolla lenkuralla, mutta näihin en halua nyt puuttua, paitsi vauhtipalkkailemalla välillä. Asennekysymys tämäkin, koska ei tee muiden kapuloiden kanssa noin pahasti.

Tunnaria. Kapulat loivalla kaarella, isona puoliympyränä. Oma jossain keskellä, ekana ja vikana. Ihan ok kaikki. Ekalla meni vähän huolettomasti alkuun, mutta palasi kakkoskapulalta vielä tarkistamaan ekan :) Ja oma oli siis joku kolmas tai neljäs. Tämä järjestys on nyt yhtäkkiä alkanut loksahtaa! Vihdoinkin. (Pitää muuten muistaa tehdä välillä pitkiä rivejä, joissa joutuu etsimään kauan ennen omaa.)

Ohjattua. Ensin merkkiä, joka oli melkein puun takana piilossa, reilu metri takana viistossa oikealla. Olin ihan varma, että Luu kaarrattaa merkille kiertämällä puunkin, mutta makeesti tunki joka kerta siitä välistä! Joutui jopa vähän kiertämään puuta oikealta, että pääsi sitten taas merkille vasemman kautta.

Molempien puolien nostot ja palautukset niin, että pysäytin kapulalle. Vasemmalla ehti ottaa kapulan, mutta pysähtyi sitten se suussa. Sivulle ihan ok, en tosin katsonut kamalan tarkkaan ;)

Vielä luoksetulon sivulletuloja maasta ja kierroilla. Välillä sitä vauhtipalkkaa. Maasta tuli melkein joka kertaa vajaaksi, kierroista paljon lujempaa ja paremmin.