Luun vuoro päästä aksaamaan. Rata oli joku Luomalan medikolmosten rata jostain kisoista, mutta sitten Marke sovelsi sitä niin paljon, ettei siinä kuulemma ollut mitään samaa. Mutta semmoinen kuitenkin :D

Alussa meni hyppyjä ikään kuin puomin ympäri. Itse ei päässyt puomin takia oikomaan ihan niinkuin olisi tarvinnut, joten eihän siitä mitään tullut, mutta ei jääty hinkkaamaan. Yksi rima tippui, se korjattiin ja uusittiin. Renkaan kuitenkin hyppäsi molemmilla kerroilla, vaikka kaahotti ihan vinosta!

Keppien kanssa tapeltiin TAAS. Näitä pitää treenata! Oli jyrkähkö avokulma, johon tultiin tosi lujaa putkesta ja hypyltä. Toiselta puolen ei oikein mahtunut liikkumaan (olisi pitänyt pujotella esteitä niin paljon, etten olisi ehtinyt mihinkään), joten oli pakko jäädä sisäpuolelle. Sielläkään en ehtinyt hypyllä Luun edelle linjaamaan ja se kääntyi mun puolelle ja ampui johonkin kakkoseen tai viedä pidemmällekin. Ilman vauhtia lähettämällä keppikulma kyllä löytyi, mutta mun liikettä ei kestänyt. Lopulta tää onnistui niin, että jäin vaan suosiolla sinne hypyn taakse käskyttämään. Siinä vaiheessa Luu toki tiesi jo, mihin mennä, mutta malttoi sitten taipua oikeaan väliin.

Loppurata sitten taas sujuikin ihan hyvin. Yhdelle ylimääräiselle hypylle Luu irtosi, mutta en ollut itse siinä kohdassa hereillä, joten ei haitannut. Lopussa toimi tosi hyvin, kun leijeröin hypyn Luun ollessa kepeillä ja tein pakkovalssijaakotuksen. Tuli ohjaukseen ja hyppäsi nätisti. Samoin hyppäsi yhden takaakierron hyvin ja melkein oikeaan suuntaankin, vaikka unohdin laittaa apuriman!

Lopussa oli vielä muutama minuutti. Tehtiin sitä keppien avokulmaan lähtystä. Ensin paikaltaan ja sitten pientä liikettä mukaan. Ensin meni joka toisen oikein ja joka toisen kakkoseen, mutta sitten saatiin monta onnistumista peräkkäin. Laitoin virheestä aina hetkeksi makoilemaan ja voivottelin. Täytyy treenata liikehäiriöitä noissa, koska nyt Luu reagoi todella herkästi pieneenkin olkapään kääntöön.