Sunnuntaina ei paistanut aurinko, vaan satoi vettä ja oli kylmä. Päädyttiin kuitenkin iltasella Katin kanssa Multisiltaan.

Luu teki kaksi settiä, ilman suunnitelmaa, joten ehkä muistan oikein, ehkä en.

Kaukoja ensin. Piti tehdä kisamaisesti, mutta lähempää, vaan nyt ei pysynyt se tassu helpotettunakaan :/ On se vaikeeta.

Ruutua. Himmasi taas liikaa. Vein lelun ruudun taakse ja vapautin ensin sille. Sen jälkeen ruutuun. Nyt ei himmannut, vaan meni yli... Koitettiin vissiin paristi, sitten otin lelun pois ja meni oikein hyvin. Tämä korjaantunee ihan sillä, että päästään nyt tekemään ruutua ulkona.

Luoksetulojuttuja. Tää on kyllä niin tylsä liike treenata, kun vahvistettavia osia on miljoona, ite pitää rampata sitä jättöä ja koiraa joutuu juoksuttamaan hulluna. Nyt tehtiin ainakin seisomista (oli huono, ekaa en kelpuuttanut), seisomisesta loppua ja suora. Mutta tuntuu, että loppua on saatu edes vähän paremmaksi!

Tokassa setissä kisamaisemmin. Ainakin periaatteessa :D

Oisko idari ollut eka. M-S-I, ehkä. Maahanmenoon apu. Asennoissa edelleen jotenkin ankeahko, mutta seuruussa tuntui aika kivalta.

Ohjatussa oli punainen matala merkki. Ilmeisesti se näkyi koirille tosi huonosti, koska Taitolla oli ollut sen kanssa valtaisia ongelmia, eikä Luukaan ensin löytänyt. Juoksi siis ohi vaan. Sain sen korjattua muutamalla käskyllä merkille ja uusinnalla meni ok. Nostossa pysäytin kapulalle, mutta ehti nostaa. Tämäkin siis vielä uudestaan, sitten ok.

Tunnariin toivoin jotain haastetta ja Kati teki semmoisen ison ruksin isoilla väleillä. Olikin vaikea ja Luu toi ihan pokalla vääriä, siis useamman kerran! En muista, koska olisi noin sekoillut. Joskus mokaa sen kerran, mutta korjaa heti. Otettiin vielä kokonaan uudestaan. Edelleen meinasi nostaa jotain väärää, mutta muuten teki paremmin.

Loppulenkillä Luu yritti vimmatusti, mutta turhaan saada Intoa leikkimään. Ilmeisesti viisi päivää Taitoa riitti tälle erää ja vaihtelu olisi virkistänyt :)