Uusi vuosi aloitettiin heti reippaasti treenaamalla. Tallilla Katin ja poikien kanssa.

Luu tokoili seuraamista, kontaktia, kaukoja, noutoja ja tunnaria.

Seuraamisessa käännöksiä oikealle ja täyskäännöksiä. Kati naksutteli, kun itse en oikein näe. Ja naksutti kaikista, eli ihan siististi Luu teki. Itsestä tuntuu vaan, että se leviää oikealle käännöksissä.

Kontaktihäiriköintiä, varsinkin Inton pallolla ;) Kerran lähti perään, mutta sitten alkoi jo kestää pallon heittelyä. Kerran Kati sai Luun myös menemään maahan.

Avoimen kaukoja Katin heilutellessa. Kovasti piti vilkuilla, muuten vaihdot aika ok.

Noutoa metallilla. Pari heittoa käskytyksillä. Unohdin, että mun piti astua askel eteen, mutta Luu pysyikin paikallaan. Vähän kyttäsi, mutta ei siirrellyt tassuja. Toinen vielä parempi. Sen päästin hakemaankin ja vauhtipalkkasin. Sitten tuonteja keppiohjureilla. Nämä ihan hyviä.

Tunnari niin, että Kati vei vieraat ja mä oman. Kapulat vähän piilossa siivekkeen takana. Huonoja, Luu härkki vääriä ja kerran yritti tuodakin. Kolmannella lähetin sen ihan kapuloiden vierestä ja se oli paras.

Agiosuudessa Luu teki puomia, keppejä ja pituutta.

Puomin alastuloa sivusta niin, että vapautin välillä eteen putkeen ja välillä taakse mulla olevaan leluun. Muutama kerta myös koko puomia. Luu loikki ylösmenoja aika lennokkaasti. Mun on varmaan pakko tehdä niillekin jotain.

Vinokeppejä pari kertaa hihnassa ja pari ilman hihnaa. Suoristin taas jonkun verran. Vapaana oli aikamoista säätöä ennen kuin Luu muisti, mitä piti tehdä.

Pituutta tehtiin hyppytekniikkatreeninä. Perussarja ja pituus yhdeksän jalan päässä. Ensin yksi palikka, sitten kaksi ja pisimmillään kolme aika reiluilla väleillä. Loppuun vielä yksi yhdellä palikalla. Eipä näyttänyt olevan ongelmia.

Video Luun kepittelyistä ja pituuden hyppäämisestä

Tuittu treenasi ihan kamalasti! Se teki kaukoja Inton kanssa, haki Luun metallikapulaa, seurasi ja teki jääviä Svanten kanssa, treenasi sivulletuloa kun Luun olisi pitänyt seurata ja oli tiiviisti mukana kaikissa namipalkkaushetkissä. Kyllä oli rankkaa! Olisi pitänyt saada videolle ne kaukot. Mä keskityin katsomaan Intoa, kun Kati yhtäkkiä hihkaisee, että katso tuota yhtä... Tuittu oli ilmestynyt jostain Katin ja Inton väliin ja teki tomerana kaukoja samaan tahtiin. Osasi hienon istumisenkin peru-käskyllä :D

Ja taas käytiin jäähkälenkillä metsässä. Käveltiin nyt pikkutietä pitkin, mutta aika raskas siinäkin oli kulkea jonkun maasturin ja mönkijän jäljissä.