Tiistaina oli sitten Syyn tokot. Kääpiöllä on kohta enemmän oikeita treenejä kuin Luulla ;)

Tehtiin taas alkuun käy siihen -juttua. Sekä häiriöillä että sitten niin, että mitään ei tapahdu. Lähti se taas pari kertaa, mutta ehkä vähän parempi.

Sitten sitä häiriöluoksetuloa, joka oli pari viikkoa sitten niin vaikeata. Hyvin oli hautunut asia päässä, koska nyt sujui :) Odotellessa pää vielä pyöri, mutta heti lähtiessä oli fokus hyvin muhun. Tehtiin eka suosiolla vauhtipalkalla. Toinen käsikosketuksella, joka tuli hampailla käsivarteen, eli vähän jännää oli kuitenkin.

Ehdittiin tehdä vielä kontaktia ja seuraamista, molempiin myös häiriköintiä. Seuraamisessa lähellä olevat asiat ovat olleet vaikeita, joten tehtiin sitä ihmisten läpi. Lopulta onnistui, vaikka häiriköivät samalla :)

Lopussa vielä noutojuttuja ja jääviä (istu ja seiso edelleen vasta...). Noudossa alkaa olla joku ajatus pidosta, eli välillä mälvää kyllä, mutta saadaan jo aika hyvin korjattua.

Eilen alettiin tehdä kotona sivulletuloja istumisella, eli tämäkin otetaan vähitellen ohjelmistoon.

Keskiviikkona oli Piira-päivä. Ja todellakin koko päivä siihen meni... Nipsulle ja Luulle oli ajat, mutta Syykin ehdittiin katsoa läpi ja pieni rangan vinous suoristettua. Lantio sillä onneksi olikin ihan hyvä.

Nämä kaksi olivatkin sitten huonommassa kunnossa, molemmilla lukko lantiossa ja varsin jäykät selät :/ Luun tiesinkin, että jotain siellä edelleen on, mutta Nipsu oli vähän ylläri siihen nähden, miten se on taas mennyt. Ja miten säästeliäästi treenattu ja kisattu.

Syy oli häkissä muiden hoidon ajan. Kovasti aluksi härväsi ja yritti syödä häkkiä, mutta onneksi lopulta rauhoittui nukkumaankin. Ei se ehkä ihan toivoton tapaus ole, vaikka nämä odotteluasia harvinaisen haastaviksi ovatkin osoittautuneet.