Sunnuntaina käväistiin navetalla nuoriso-osaston kanssa. Leakin selvisi iltapäiväksi paikalle, vaikka viettikin ns. kisatonta viikonloppua (=ryyppäämistä). Vanhuksiakin oli toki mukana, ja Tuittu sai tehdä jopa kaksi kertaa puomia.

Aluksi otin Nipsun kanssa puomia ja keppejä. Molemmat ihan hyvin. Kepeillä en malttanut olla kokeilematta muutamaa kertaa myös ilman hihnaa. Kun näytin Lealle, Nipsu jätti kepit kesken, mutta muut kolme toistoa se pujotteli loppuun asti. Kepit olivat alusta vähän vinossa ja lopusta lähes suorassa.

Sitten tehtiin putkesta kääntymistä u-putkella, johon lähetin umpikulmasta. Kyllähän se sieltä kääntyi ihan nätisti. Sovellettiin radanpätkä, jossa oli vastaava kohta sekä yksi melkoisen haastavaksi osoittautunut pakkovalssaus. Tästä on tulossa ihan videoaineistoa, joka kertoo, että hinkkaamiseksi meni. Vauhti ei tuolla pätkällä päässyt kiihtymään, joten sinänsä Nipsu pysyi ihan hyvin kontrollissa. Pakkovalssikohdassa se vaan valui selkäni taakse, josta kyllä sitten sanoinkin aika rumasti.

Loppuun vielä uudestaan puomia. Tällä kertaa niin, että viritin ylösmenolle putkiansan. Aika sitkeästi Nipsu olisi halunnut putkeen, mutta päästiinpä sentään aina kontaktille astikin. Kontaktit tuntuvat jo ihan hyviltä. Edelleen joudun jarruttamaan hihnalla, mutta en niin voimakkaasti. Nipsu myös pysyy kontaktilla aika hyvin, kun löysään hihnaa.