TamSKin iltakisat mineille ja medeille, kolme starttia ja mineissä vain reilu kymmenen koiraa! Ei olla Nipsun kanssa oltu varmaan ikinä noin pienissä kisoissa. Kolmosissa siis. Kakkosissa oltiin joskus kisoissa, joissa mini 2 -luokassa oli kaksi koiraa. (Eikä edes voitettu :D )

Jalonen oli tuomarina ja oli tehnyt harvinaisen helpot radat. Ekalla hyppärillä oli kyllä enemmän tekemistä ja suorituskin oli semmoinen jotensakin kaoottinen. Hienoa oli kuitenkin selvitä, vaikka piti yhteen kohtaan ottaa plan b käyttöön ihan lennosta. Tästä nolla ja voitto. Luokassa tuli pelkkiä nollia ja hyllyjä, eli se oli todellakin kaikki tai ei mitään.

Keskimmäisenä tehtiin aksarata. Se tuntui tosi hyvältä vauhtineen kaikkineen. Harmi vaan, että Nipsu jäi taas puomilla liian ylös, vaikka oli vielä semmoinen kohta, että sai vedättää ihan suoraan. Nyt ei enää hermo kestänyt antaa olla, vaan valutin sen siitä askel kerrallaan alas asti. Muuten tosi hyvän tuntuinen rata, mutta tuosta jäi aika ankea fiilis. Sijoitus tällä radalla neljäs, muutama sekunti puomilla antoi vähän liikaa tasoitusta ;)

Vika hyppäri oli semmoinen valssiharjoitus. Helppo ja kiva rata muuten. Nipsu ei mennyt alussa putken umpikulmaan :/ On tehnyt tasan samanlaisen virheen joskus ennenkin kisoissa (joo, ollaan kyllä treenattu!), joten yritin ohjata kohdan huolella. Vaan ei, kiersi koko putkensuun. Muuten ok, mitä nyt fiilis lässähti. Nipsu tuntui lisäksi paljon hitaammalta, mutta en tiedä, johtuiko vaan rataprofiilista. Loppu"suoran" leikkauksessa irtosi kivasti.

Omat koirat olivat turistireissulla. Luun kanssa ehdin vähän tokohöntsätä yhdessä välissä. Opetin sille sivulletulon takakautta ja siinä on edetty jo erottelutreeniin. Nyt tehtiin ekaa kertaa ulkona. (Sisällä treenattu siis ehkä kaksi settiä...) Lisäksi vähän kaukoja, seuruuta, jääviä ja luoksetuloa kierrolla.

Tänään Luukin pääsee sitten tositoimiin :)