Tänään oli tarkoitus tehdä sellainen kiva pieni tokotreeni lähikentällä. No, ei ollut elokuvapäivä :D Elokuvatunnelmaan sopi kyllä se, että satoi vettä. Dramatiikkaa, tiedättehän.

Ensin muutamat kaukot. Teki hyvin, paitsi vähän nihkeili istu-seisomisessa.

Tunnaria. Ta-daa! Muisti vissiin edelliskerran väännöt ja aloitti joka kerta oikein :) Yhdellä toistolla oli vähän hätäinen ja meinasi nappaista viereisen suuhun. Mutta muuten just niinkuin piti.

Tässä välissä sai lelupalkankin, kun oli niin kiltti tunnarissa :)

Sitten jääviä oikealla seuruusta. En enää edes muista, miten se eka virhe tuli, mutta joka tapauksessa istui seisomisen. Sitten hinkattiin. Ja hinkattiin. Kauan. Mulla oli ensin huppu päässä ja ehdin epäillä, eikö se vaan kuule mun käskyjä. Mutta sama jatkui ilman huppua. Oli muutenkin varsin johdonmukainen siinä mielessä, että aina muutaman onnistuneen toiston jälkeen lakkasi kuuntelemasta ja arpoi jonkun. Maahanmenoa ei mokannut kertaakaan, jossain vaiheessa jäi myös istumisia seisomaan. Mutta ehdottomasti vaikein oli seisominen. Ja sen nimenomaan istui, ei mennyt maahan.

Lopulta kello oli niin paljon, että mun oli pakko lähteä salibandyyn. (Meitä oli niin vähän, etten voinut enää peruakaan...) En ehtinyt edes pestä Luuta, joten se sai jäädä kylppäriin odottelemaan... :D

Pelien jälkeen lähdettiin samantien jatkamaan. Treenin toinen osuus kesti vain puoli tuntia... Mokasi heti alkuun pari kertaa ja meinasin vedellä ranteita auki, mutta sitten parani huomattavasti. Virheitä tuli edelleen muutama, mutta paljon vähemmän. Ja pystyi tekemään monta monen vaihdon settiä putkeen oikein. Palkkasin välillä namilla (pelkkiä seisomisia) ja kerran välissä lelulla. Lopuksi heiteltiin sitten palloa ihan hyvä tovi ja molemmilla oli hyvä mieli.

On se sitkee, kun sille päälle sattuu! Ei paineistu eikä stressaannu, ei lopeta tekemistä, ei vedä hernettä nenään. Nyt ei edes jähmännyt. Toistaa vaan samoja virheitä uudestaan ja uudestaan. Niin iKamala ja iHana! <3

Ja jos jotain hyvää tässäkin treenissä oli, niin tulipahan jumpattua sitä oikeaa kylkeä ;)