Nipsu pääsi eilen pitkästä aikaa baanalle. Otin sen treeneihin mukaan, kun ryhmästä tuli vain kaksi paikalle.

Tehtiin muutama lyhyt tekniikkapainotteinen pätkä. Ensimmäisellä oli välistäveto, vienti aan alla olevaan putkeen ja takaakierto, johon tuli aika hoppu. Kokeilin välistävetoa myös sylkkärillä, mikä ei meinannut millään onnistua, kun sain Nipsun kääntymään aina liian aikaisin, Muuten ihan hyvin. Toisella muutaman esteen pätkällä teemana oli putken ensimmäisen pään ohi vienti. Se ei ollut Nipsulle ongelma, mutta en meinannut saada sitä irtoamaan haltuunoton jälkeen sinne oikeaan päähän.

Viimeiseksi kepeille meno niin, että ensin otettiin hyvät vauhdit ja sitten piti kääntyä hypyltä 90 astetta avokulmaan. Edessä oli vielä ansahyppy. Ajattelin tämän olevan Nipsulle ihan liian vaikea, mutta kokeilin silti. Vein kepeille tosi varmistellen, mutta hienosti se kyllä löysi oikean välin. Eikä hämääntynyt, vaikka innostuin kehumaan aika voimakkaasti kesken pujottelun :)

Otin keppejä muutaman kerran vielä erikseen kovasta vauhdista suoraan putkesta. Ekalla N paineli ohi, seuraavat haki hienosti. Kerran se myös oikaisi lopussa (palkka oli vartioimattomana!), mutta huomautuksen jälkeen pujotteli hyvin loppuun asti. Kisojen suhteen en ole kepeistä kyllä yhtään huolissani, ne ovat muuhun tasoon nähden aika hyvällä mallilla :)

Keinu sen sijaan, huoh. Tein ensin muutaman toiston hidastaen, ja uskaltauduin sitten kokeilemaan kerran niin, että annoin keinun laskea vapaasti. Ei Nipsu sitä näyttänyt hätkähtävän, mutta meni seuraavilla kerroilla paljon varovaisemmin ja himmasi ennen laudan päätä :( Loput toistot tein siis taas hidastuksella. No, treeniä vaan, ei kai siinä muu auta.

Puomiakin otettiin kolme kertaa. Nipsu oli vapaana ja palkka ihan ilman vahtijaa odottamassa. Kaikki kontaktit oikein, vaikka ei niin raivokkaita kuin haluaisin. Ensimmäisellä otin sivuetäisyyttä, jolloin Nipsu vähän kyttäsi mua, toisella pysyin vierellä ja viimeisellä juoksin edelle. Kahdella viimeisellä katse pysyi hyvin lelussa ja viimeinen oli ehkä nopein. Loppuun vielä muutama toisto rengasta ja siinähän sitä oli iltapuhdetta yhdelle sheltille :)

Sunnuntaina mennään ehkä harkkakisoihin!