Maanantaina 29.7. meillä oli kehätreenit Tavesin kentällä. Tarkoitus oli tehdä kolme kehää SM-järkällä, mutta muistiinpanot menivät jossain vaiheessa sekaisin ja tehtiinkin jotain muuta :D

Ekassa kehässä kuitenkin tunnari, ruutu ja zeta. Ruutuun lähti flänkillä ja piti laittaa ohjuri. Tokassa tehtiin sitten ehkä kaukot ja kierto ja vikassa luoksetulo, ohjattu ja seuraaminen. Luu oli parempi kuin leirin kehätreeneissä, vaikka jotain toki nytkin tuli.

Tiistaina Syyn aksat. Jenskun rata muokkaantui vähän kuvasta, mutta kuitenkin.

Jensku%20300719.jpg
Syyllä oli tosi ärsyttävä jäkityspäivä. Takuttiin varsinkin seiskan takaakierrossa ja 14 päällejuoksussa. Teki nää ilman vauhtia hyvin, mutta liikkeen kanssa ei pystynyt. Naamasta näki, että ilmekin muuttui, kun jäi vaan huutamaan. Välillä turhauttaa, kun vanhojen haasteiden lisäksi putkahtelee tämmöisiä uusia. Myöskään kepeillemeno ei onnistunut vauhdin kanssa. Kepeille sen sijaan jäi hyvin ja putkesta irtosi tosi hyvin hypylle 13.

Mutta onneksi Kaisa otti taas söpöjä kuvia! :D

6Z3A7649.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A7667.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A7679.jpg
(Kaisa Jalava)

6Z3A7684.jpg
(Kaisa Jalava)

Keskiviikkona vikat kehätreenit Nokialla jossain puistossa. Siellä olikin melkoinen hässäkkä, mutta löydettiin nurmiläntti, johon sai sumplittua kolme kehää. Nyt tehtiin siinä oikeassa SM-järkässä.

Eli tunnari, ruutu, zeta. Ruudun eteenmenossa jumittui vasempaan, ilmeisesti johonkin merkkiin. Saatiin jotenkin korjaantumaan, vaikka Luu tuppaa olemaan näissä aika jääräpäinen. Ruutuun nyt hyvin, sieltä sai lelun. Kierto ja seuraaminen. Seuruussa oli ihan suht kiva jopa, jokunen pieni moka. Luoksetulo, ohjattu, kaukot. Luoksetulo suorana. Ohjatussa meinasi mennä keskelle, mikälie työtapaturma. Paikkikset tehtiin toki kans. Luulla on ollut parissa treenissä joku ihme ongelma istumisessa, on mennyt lopussa maahan...! Nyt oli onneksi ok. Ei tosin mennyt ekalla maahan...

Jaksoin tehdä lopuksi vielä Syynkin kanssa, vaikka aika myöhään venyi. Katja teki samaan aikaan Veijolla. Tehtiin ihan tuttuja juttuja, kun oli uusi ja haastava (toki jo rauhoittunut) paikka. Olin tosi tyytyväinen Syyn keskittymiseen. Se bongasi jossain vaiheessa Veijon ja ohikulkevat treenikaverit, mutta valitsi heti jäädä hommiin :) Seuraamisen liikkeellelähtöjä treenattiin, niissä tuli ääniä. Myös luoksarissa odottaminen oli taas vaikeaa.

Torstaina jäätiin vielä iltatreeneihin. Luu teki jotain pieniä viimeistelyjä. Tein yhden kierronkin merkkiohjureiden kanssa, että saisi ehkä jotain huolellisuutta siihen. Muuten en ole kierron laajuudesta välittänyt yhtään, vaan antanut Luun tehdä ihan kuinka haluaa. Ei vaan raaski rasittaa kroppaa moisen nillityksen takia. Syy teki tokojuttujensa lisäksi vielä jotain aksajuttujakin.