Taas koululla Luun kanssa. Luu on jostain syystä ripulilla, joten jätettiin varmuuden vuoksi namihommat väliin ja tehtiin vaan lelulla palkattavia juttuja.

Aloitettiin eilisellä ruutuhommalla. Nyt siitä ei tullut yhtään mitään. Joko Luu veteli surutta ruudun läpi lelulle tai sitten ei mennyt ruutuun ollenkaan, vaan kierteli kulmamerkeillä ja kyyläsi lelua. Mietin eilen, että pitäisi olla kaksi lelua, mutta en nytkään muistanut ottaa toista mukaan. Luovutin ja koitin ottaa muutaman tavallisen lähetyksen vanhaan malliin. Niistäkään ei meinannut alkuun tulla mitään, Luukin turhautui ja alkoi haukkua. Piti vähän suuttuakin ja pistää peliä poikki. Lopulta sentään muistui mieleen, mitä piti tehdä.

Sitten jääviä. Näiden yhteydessä palkkailin kontaktista sivulletulossa. Ärsyttää, kun Luu haahuilee näissä ennen liikkeiden alkua. Haluaisin sen olevan vähän aktiivisempi. Ihan oma moka tietty, kun en ole tehnyt asialle mitään. Heti alkoi parantua, kun muutaman kerran palkkasin. Sitten maahanmeno, joka kai ok. Tein loppuun asti ja palkkasin vasta, kun oltiin siirrytty seisomisen lähtöpaikkaan. Tässä taas parit sivulletulot ennen kuin tehtiin seisominen. Sekin oli vissiin ihan ok. Taas vain vapautus, kehut, siirtyminen uuteen perusasentoon ja palkka kontaktista.

Pitotreeniä tunnarilla. Paikalla istumista, hillumista, sivulletuloa, seuraamista kapula suussa sekä tuontia läheltä. Nämä kaikki tosi kivasti. Puunkierrossa pureskeli, toruin ja keskityttiin noihin edellisiin.

Ja loppuun stoppeja samaisen puun kierrolla. Nyt ei tullut niin raivolla, mutta samalla puuttui raivo stopeistakin. Kaksi ekaa hylkäsin, sitten tein enemmän tai vähemmän vartaloavulla, että saatiin hyviä.