Torstai meni työreissussa ja koirat olivat jo keskiviikkoillasta Nipsulassa hoidossa. Olivat kuulemma nukkuneet sängyssä kaikki kolme...

Nipsu oli käynyt torstaina Elinalla. Aika jumissa oli taas, yllätys. Äiti ei muistanut tarkemmin, mutta ainakin rintarangasta ja sitten jostain alempaa selästä. Kyllä se kai oli siitä taas oiennut.

Tänään käytiin Luun kanssa tokoilemassa. Koulun pihakin oli jo aika jäistä, joten mitään isompaa ei oikein pysty tekemään. Nyt pitänee vaan odotella kenttien sulamista.

Muutama pätkä seuraamista, suurimmaksi osaksi hidasta. Kyllä se kotona osaa, ainakin vähän paremmin. Saisi edes tämän osaamistason siirrettyä kisamaiseen, niin oltaisiin jo pitkällä. Mutta ei se vaan sellaista ole kuin haluaisin...

Ohjatun palautuksia läheltä tuoden, läheltä hakien tai kierron kautta. Kierrot oli kyllä hankalia liukkauden takia. Luuta taisi ärsyttää, kun ei päässyt kunnolla menemään. Palautukset pääosin huonoja, tulee ihan pokalla niin vinoon, kuin nyt vaan sattuu osumaan! Vähän sitten skarppasi ja loppuun teki läheltä muutaman ihan hyvän. Yhdessä vaiheessa piti kyllä taluttaa se niskanahasta oikeaan paikkaan, kun Luu meinasi olla sitä mieltä, ettei tee ollenkaan, jos hänen tavallaan tehty ei kelpaa... Meinasi ihan naurattaa, kun seisoi niin päättäväisen näköisenä selkä muhun päin.

Sitten jääviä. Ensin tein idarin alkua maahanmenolla. Nyt sentään toimi, huh. Sitten kaikki asennot kertaalleen yhden tai kahden hämykäskyn jälkeen. Eli sanoin ekalla ja/tai tokalla idarin sivulla jotain vaan (mm. auto, makarooni, toimisto...) ja sitten oikean käskyn. Näissä ei mokannut kertaakaan, pari kertaa vaan hiukan hätkähti hämykäskystä. Ja kaikki asennot oikein.

Kaukojen tekniikkaa aloitusten kanssa tai ilman. Seisomisesta  maahanmenot ok, niissä voisi alkaa pidentää välimatkaa. Virheitä kyllä tulee, eli tarkkana pitää olla. Istumiset taas... huoh. Kokeilin tehdä pari kauempaa (vajaa 10 m), josko ei hötkyilisi niin paljon. Mutta sitten pompsahti heti eteenpäin, eli palasi vanhaan. Kun moitin tästä, seuraavalla pakitti. Ajatus on siis kyllä oikeaan suuntaan, mutta kun liikkumista se taaksepäin liikkuminenkin on. Luulin jo, että Luu on jyvällä liikkeen pointista ja takatassuistaan, mutta ei se taida olla.

Illalla vein koirat taas yökyläilemään, kun lähden huomenna kukonlaulun aikaan agisähläämään. Tuittu meni taas Nipsulaan ja Luu pääsi serkkupoikien seuraksi.