Kävin tänään Kuopiossa parin tunnin palaverissa. Työpäivä kului siis lähinnä junassa istuessa. Kotona olin 20 vaille seitsemän ja seitsemältä Turtolassa treenaamassa tokoa ;) Kati oli ystävällisesti tuonut koirat tullessaan Nipsulasta hoidosta ja melkein kaikki muut olivat ehtineet jo treenatakin. Tulin siis ihan törkeästi valmiiseen pöytään. Kiitos Maijulle liikkuroinnista!

Aloitettiin kaukoilla. Muuten kisamaisesti, mutta Maiju vahti tassuja ja palkkailin. Yhden maahanmenon pompsahti, muuten hyvin!

Tunnari. Muutama ylimääräinen kapula, sikinsokin. Nyt oli taas hyvä, nosti oman nopsaan. Eteentulo oli vino.

Ohjattua. Piti tehdä vaan kerran oikea pulloavulla, mutta nyt sitten keilasi (tosin aika nätisti) pulloa kumoon, joten piti treenata enemmänkin. Tehtiin lopulta pelkkiä nostoja lähempää. Ehkä saatoin saada sille jotain ajatusta siitä, että pulloa pitää varoa. Pullo oli nyt kapulan oikealla puolella, toimivammaksi todettu niin.

Luoksetulosta vaan yksi stoppi takapalkalla. Nyt oli aikas hyvä!

Ja ruudusta piti vaan palkata merkki ja ottaa ruutu kerran niin, että koira pysyy sisällä. Ei oikein pysynyt :D Maiju sanoi, että se näytti ihan siltä, kuin tunnustelisi takatassuillaan, milloin osuu takanauhalle. Nosteli niitä vuoronperään, ja kun toinen tassu osui nauhalle, palautti sen takaisin ja jäi siihen seisomaan... Ihanaa. Mutta positiviista oli, että nyt osasikin yhtäkkiä korjata ruudun takaa ruutuun, kun oli mennyt pitkäksi! Ihan kuin yksi treeni olisi jo auttanut.

Paikallaoloista ensin istuminen. Mentiin piiloon sivuun, mutta ei kääntynyt. Muutenkin pysyi kivasti, katsoi välillä eteen ja välillä piilolle. Kehuin piilosta.

Makuussa meni ensin huonosti alas, mutta korjauksella erinomaisesti. Kävin pari kertaa tönimässä persusta, pysyi ryhdissään. Nousu ok, vapautus taas heti siitä.

Lopuksi tehtiin vaan vähän puuagilityä :)