Keskiviikkonakin käytiin hallilla. Hukkasin samalla reissulla treenivihkoni johonkin... Molempien kanssa tehtiin kuitenkin jotain tokojuttuja :D Syyn kanssa kokeiltiin tehdä pieni kokonaisuussetti ilman palkkaa. Luoksetulo, seuruu, hyppy ja ruutu lelulle. Seuraamisen alussa tuli pieni ryöpsähdys, kun vinkui ja nyppäisi treeniliiviä. Se uusittiin. Myös hypyn jätössä pieni ääni. Muuten suht ok. Ruudun bongasi hyvin, vaikka ei olla taidettu sitä ihan tämmöisessä yhteydessä tehdä aiemmin.

Lisäksi Syyn kanssa puomia ja keppejä. Puomilla ei taas maton kanssa oikein mitään järkevää, joten heivasin sen pois. Ilman vähän paremmin. Kepeillä laitoin verkon ekaan väliin ja tehtiin vauhdikkaita sisäänmenoja (joissa menee kakkosvälistä pitkäksi). Vähän ihmetteli verkkoa ja alkoi kiertää koko alkua, mutta vähän maltillisemmalla vedätyksellä ok.

Torstaina tokoiltiin taas Katin kanssa Turtolassa. Luulle ensin suora luoksari, jossa jäi taas ekalla ihan hitusen vinoksi. Voi aaargh. Zeta tehtiin ilman merkkejä, siinä huomio seuraamisessa. Kaukoissa oli vähän jähmeä ja jonkun yksittäisen teki huonosti. Tein samoja vaihtoja aina pari putkeen ja nyt paremmin kuulolla kuin edellisessä vastaavassa treenissä. Ohjatussa sai hakea molemmat puolet, pysäytyksillä. Lopuksi tunnari, jossa etsintä oli nyt tosi hyvä. Palautus vähän laiska.

Syyn kanssa ensin noutojuttuja. Oli vaikeaa :/ Noutona jäi eteen hidastelemaan eikä meinannut tulla sivulle. Joku konflikti hänellä taas oli mielessään :p Mutta tehtiin sitten mm. seuraamista kapula suussa ja se kyllä otetaan projektiksi! Sujuu nyt jo jotenkin ja treenillä saadaan varmasti vielä varmuutta tähän. Kiertoa sen sijaan pystyi tänään tekemään ihan hyvin. Seuraamista liikkuroituna, nyt ei tippunut kontakti kertaakaan! Paikkaa piti vähän korjailla, mutta sekin melko ok. Lopuksi ruutua, ensin paikanhakuja läheltä ja sitten kauempaa. Kokeiltiin myös pysäytystä "odota" -käskyllä.